Lesnina katalog Split

Lesnina katalog Split

Lesnina katalog

Lesnina katalog vrijedi od 25.04. do 28.04.2013 godine

Lesnina katalog Split Dugopolje – Još jedno specijalno izdanje Lesnina katalog povodom obilježavanja osmog rođendana Lesnina prodajnog mjesta u Čakovcu – Rođendanski pokloni kupcima u  Lesnina prodajnom centru u Splitu – Dugopolje: 50 posto popusta na odabrane artikle iz asortimana bijele tehnike, 60 posto na izložbene kuhinje,15, 20, 30 i 40 posto popusta na određene kategorije proizvoda – pronađite sve detalje u novom Lesnina katalog posebnom izdanju Split Dugopolje.   

 

Rođendanskim poklonima u Lesnini nema kraja! Ovo specijalno izdanje Lesnina katalog tiskano je povodom proslave osmog rođendana Lesnina prodajnog centra u Čakovcu i to povodom akcije koju za taj rođendan Lesnina priprema za svoje vjerne kupce u Splitu i Dugopolju. Prelistajte fenomenalni rođendanski Lesnina katalog i uvjerite se da se u periodu od 26. do 28. travnja isplati doći u Lesninu Split Dugopolje.

 

Iz ponude Lesnina katalog Split Dugopolje izdvajamo svakako akcijsku ponudu artikala u pola cijene: akcija se odnosi na dio označenih proizvoda iz asortimana bijele tehnike renomiranih proizvođača: Gorenje, Bosch, Electrolux, Miele i drugi. Potražite točan popis artikala na akciji na naslovnici novog Lesnina katalog izdanja.  50 posto snižene možete pronaći i preko 100 komada proizvoda iz raznih kategorija; tepisi, tepihe, rasvjetna tijela, posteljine, deko i kuhinjski artikli, sve to u pola cijene uz novi Lesnina katalog!

 

Ostvarite 60 posto popusta na izložbene eksponate kuhinja, 20 posto na Alples namještaj, 25 posto na Gorenje i isto toliko Novel ugradbene ormare! Pogledajte ponudu u novom Lesnina katalog izdanju Split Dugopolje.

 

Sjedaća garnitura od prave kože snižena 65 posto na 3.999,00 kuna, popusti na Mondo kuhinje i odlični uvjeti plaćanja – potrošački kredit na 24 rate bez kamata i dodatnih troškova – sve to i još mnogo više očekuje Vas u specijalnom izdanju Lesnina katalog Split Dugopolje.

 

Pogledajte ovo posebno kataloško izdanje Lesnine, a prelistajte i ostala izdanja u rubrici Lesnina katalog. S Lesninom se uvijek isplati, pročitajte što je novoga u našoj rubrici Lesnina.   Pratite i ostale objave u našim rubrikama Namještaj i Interijer za još povoljne ponude.

 

Prihvatite poziv na rođendansko slavlje – ostvarite odlične popuste – pregledajte Lesnina katalog.