Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog Idemo u školu Zagreb, Varaždin, Čakovec

Lesnina katalog Idemo u školu Zagreb, Varaždin, Čakovec vrijedi od 22.08. do 05.09.2013.

Lesnina katalog Idemo u školu (Lesnina Zagreb,Varaždin i Čakovec)povoljna ponuda namještaja mladenačkih soba i sve opreme:kompletna spavaća soba s dva ležaja za samo 1.899,00 kuna, krevet na kat za samo  899,00 kuna,  radne stolice već od s 249,00 i još puno toga, prelistajte novi Lesnina katalog Idemo u školu.

 

Lesnina katalog Idemo u školu, za Lesnina prodajne centre u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu donosi Vam odličnu ponudu modernih dječjih i mladenačkih soba te radnih stolova i stolica sniženih i do 45 posto, 20 posto popusta na sobe po narudžbi te 20 posto na složivi program, ali i povoljne  prostirke za pod, zavjese, posteljina i jastuci, školski ruksaci, kutije za igračke i rasvjetna tijela. Ponuda Lesnina katalog Idemo u školu aktualna je od 22. kolovoza do 5. rujna 2013. godine.

Iz Lesnina katalog ponude povoljnih kompletnih soba za mlade izdvajamo sobu s dva ležaja zelene boje snižene  45 posto po cijeni od  1.899,00 kuna te  sobu koja se  sastoji od  ormara, kreveta s mostom  i regala,   s 2 ladice, na kotačiće i 2 otvorene police,   za samo  1.999,99 kuna  Pogledajte Lesnina katalog za kompletnu povoljnu ponudu kompletnih spavaćih soba, a možete pronaći i krevet  200×90  za 999,00 kuna uz odgovarajući sklopivi program krevet na kat za samo  899,00 kuna i krevet s podnicom za samo 499,00 kuna, kao i snižene podnice i madrace.

Lesnina katalog donosi i ponudu Xora uredskog programa koji je prikladan i za radne prostore u dječjim sobama, pogledajte ponudu i do 45 posto sniženih Xora radnih stolova i veliki izbor radnih ergonomski oblikovanih stolica već od 249,00 kuna.

U drugom dijelu Lesnina katalog Idemo u školu pronaći ćete tepihe i podne prostirke, svjetiljke, snižene posteljine i sve ostale sitnice za opremanje dječjih soba – sve po vrlo pristupačnim cijenama.

 

Pogledajte cijeli Lesnina katalog Idemo u školu s ponudom za Zagreb, Varaždin i Čakovec i opremite sobu Vašeg školarca uz Lesina XXXL akciju. Lesnina akcija se uvijek isplati, a želite li provjeriti i druge ponude, odaberite još neki od kataloga iz rubrike Namještaj ili Dječje sobe.