Lesnina katalog

Lesnina katalog

Lesnina katalog Idemo u školu Split, Rijeka

Lesnina katalog Idemo u školu Split, Rijeka vrijedi od 22.08. do 05.09.2013.

Lesnina katalog Idemo u školu (Lesnina Split i Rijeka) – sezonska ponuda namještaja za dječje sobe, program za spavanje i radni prostor, sniženi kreveti, madraci i podnice, kompletne sobe i sklopivi program, ormari, radni stolovi, radne stolice, tepisi, kutije za igračke i rasvjetna tijela – sve to očekuje Vas na stranicama novog Lesnina katalog izdanja Idemo u školu.

Lesnina katalog donosi: Soba za mlade s dva ležaja u nježno zelenoj boji na popustu od 45 posto za samo 1.899,00 kuna, Soba za mlade, hrast sonoma/bijelo s ormarom, krevetom i mostom iznad kreveta, regal,  krevet 90×200 cm, sa 2 ladice, na kotačiće i 2 otvorene police,  45 posto snižena za samo  1.999,99 kuna ili soba u kombinaciji bijele i ljubičaste boje koja se sastoji od trokrilnog ormara s 3 vrata i 5 ladica, pisaći stol, nastavak pisaćeg stola, krevet i regal iznad kreveta  za samo 3.999,00 kuna. Prelistajte Lesnina katalog za kompletnu povoljnu ponudu kompletnih spavaćih soba.

 

Lesnina katalog nudi Vam i 20 posto popusta na sve dječje sobe po narudžbi, 20 posto promotivnog popusta na sobe ili sklopive elemente  Mali princ i Funky  i bogat izbor sniženih Xora radnih stolova već od 50 posto sniženog radnog stola za 699,00 kuna. Uredska stolica snižena 45 posto za 249,00, također je dio Lesnina katalog ponude.

 

Krevet dimenzija 200×90 cm snižen 30 posto  za 999,00 te sklopivi program kojega možete kombinirati s krevetom, krevet na kat za 899,00, krevet s podnicom za samo 499,00, bogat izbor sniženih madraca i podnica, tepisi i rasvjeta za dječje sobe, kutije za igračke i ostale sitnice – sve to dio je povoljne Lesnina katalog ponude za opremanje dječjih soba. Idemo u školu uz Lesnina katalog XXXL akciju.

 

Prelistajte cijeli Lesnina katalog Idemo u školu i uživajte u super ponudi po još boljim cijenama, pratite naše rubrike Lesnina katalog i Lesnina akcije, kao i druge objave u rubrikama Dječje sobe, Namještaj i Interijer.