Zara Zagreb

Zara Zagreb

Zara Zagreb

Zara Zagreb sve prodavaonice, o ponudi, cijenama, akcijama i katalozima

Informacije o Zara Zagreb prodavaonicama, adrese i kontakt telefone, ponudu, cijene, sniženja i akcije, pročitajte u nastavku. Provjerite Zara Zagreb novosti u Zara katalozima.

O Zara brandu

Zara Zagreb dio je najpoznatijeg španjolskog modnog branda koji je na modnom tržištu prisutan još od 1975. godine. Kao dio grupe Inditex trenutno je među nekoliko najvećih svjetskih modnih maloprodajnih lanaca. Zara ima vlastiti dizajn, proizvodnju i trgovinu odjećom, obućom i modnim detaljima, a veliki broj dućana u kojima se svakodnevno povećava broj kupaca, kao i u Zara Zagreb dućanima, omogućava vrlo često uvođenje novih kolekcija, prateći trendove i želje kupaca. Time Zara uspjeva provoditi svoj glavni poslovni moto – Želje kupca u središtu.

Zara Zagreb sve prodavaonice

Zara danas u svijetu ima preko 5.880 prodavaonica. U Hrvatskoj Zara Croatia broji devet prodajnih mjesta, od kojih Zara Zagreb čine više od polovice. Pet Zara Zagreb prodavaonica smješteno je na adresama: Ilica 30, Avenue Mall, Arena centar, City Center i West Gate shopping centri. Sve Zara Zagreb prodavaonice nude Vam kompletan Zara asortiman: žensku, mušku, dječju kolekciju, te ponudu za mlade TRF.

O popularnosti Zara Zagreb svjedoči činjenica da je prodajno mjesto Zara Zagreb u Avenue Mallu po otvorenju u prvom tjednu ostvario najbolje prodajne rezultate među svim Zara prodajnim mjestima u svijetu!

Zara Zagreb i danas su u vrhu po posjećenosti i prodajnim rezultatima među modnim trgovinama u Hrvatskoj. Zara Zagreb u Avenue Mallu i Zara Zagreb u City Centru su smještene na dvije etaže te Vam, kao i u ostalim nabrojenim shopping centrima, nude Vam zaista široku ponudu.

Profinjena i luksuzno opremljena Zara Zagreb prodavaonica u Ilici, otvorena 2011. godine smještena je na tri etaže. U prizemlju ćete pronaći Zara Basic kolekciju, na prvom katu TRF kolekciju za mlade i ponudu za djecu, dok je na drugom katu smješten muški odjel Zara Zagreb.

Ponuda Zara Zagreb odjeća uključuje majice, košulje, pleteninu, hlače, jeans, jakne, balonere, kapute, sakoe, suknje, haljine, odijela i kupaće kostime. Zara Zagreb nudi Vam i Zara obuću koju možete kombinirati s odabranim komadima odjeće. Zara zna da je stil u detaljima, pa Vam za Vaš potpuni look Zara Zagreb nudi i širok izbor modnih detalja. Od originalnih torbi za sve prigode (koje su jedan od najtraženijih artikala u Zara Zagreb dućanima), remena, marama, šalova, kapa pa do nakita.

Zara stil je originalan i prepoznatljiv, jedinstvena kombinacija klasike i najnovijih svježih ideja. Udobnost i trendovski dizajn odlika je svih Zara odjevnih predmeta, bilo da se radi o casual odjeći, poslovnim odijelima i kompletima ili kombinacijama za večernji look. Široka ponuda u velikim Zara Zagreb prodavaonicama i često uvođenje novih kolekcija nudi Vam zaista zavidnu mogućnost izbora. Zara odjeću i modne detalje lako ćete uklopiti u Vaš stil u kojem ćete se osjećati udobno, a istovremeno će Vas prepoznatljivi Zara image istaknuti Vas iz mase svojom originalnošću.

Zara Zagreb cijene i akcije

Redovne cijene u Zara Zagreb dućanima su pristupačne i spadaju u srednji cjenovni razred. Primjerice, cijene cipela su prosječno od 200 do 400 kuna, haljine do 300 kuna, hlače do 250 kuna. Ljetne majice kratkih rukava i na bretele su sa cijenom oko 100 kuna posebno povoljne. Ove cijene su okvirne i prosječne, pa se za cijene pojedinih komada iz Zara Zagreb ponude informirajte u Zara Zagreb dućanima ili još bolje i jednostavnije, prelistavajući neki od Zara kataloga.

Zara Zagreb redovito odobrava sezonska sniženja prilikom kojih omiljene Zara stvarčice možete pronaći i do 50% snižene. Kako biste bili u tijeku i na vrijeme saznali za akcije i sniženja u Zara Zagreb dućanima, pratite Zara akcije kataloge, koje Vam donosimo na našim stranicama.

Zara Zagreb ponuda u katalozima

Zara Zagreb ponuda zastupljena je u Zara katalozima. Na našim stranicma pronaći ćete sva izdanja Zara kataloga, one za kompleten asortiman za pojedinu sezonu ili za posebne dijelove ponude, npr. Zara katalog muška kolekcija, Zara katalog ženska kolekcija i slično. Upoznajte se sa Zara zagreb ponudom kroz Zara kataloge koje Vam redovito donosimo.

Prelistajte Zara katalog i Zara akcije katalog prije posjete Vašem Zara Zagreb prodajnom mjestu.

Tražite li općenite informacije o Zara Hrvatska trgovinama, posjetite ovo mjesto: Zara Croatia

Zara Zagreb prodavaonice

Zara Zagreb 1
Prodajno mjesto: City Centar One Zagreb
Telefon: 01 64 43 591 (telefon u prizemlju)
Telefon 2: 01 64 43 591 (telefon na prvom katu centra)

Zara Zagreb 2
Prodajno mjesto: Avenue Mall Avenija Dubrovnik 16
Lokacija trgovine: Prizemlje centra i I. kat
Telefon ženskog odjela: 01/6396 152
Telefon odjela za muškarce: 01/6396 151
Telefon dječijeg odjela: 01/6396 150

Zara Zagreb 3
Prodajno mjesto: Arena Centar, Lanište 32,
Lokacija trgovne u centru: prizemlje
Telefon za informacije: 01/6419 770

Zara Zagreb 4
Prodajno mjesto: West Gate Shopping City
Adresa: Zaprešička 2, Jablanovec, Donja Bistra

Zara Zagreb 5
Prodajno mjesto: Ilica 30, Zagreb
Kontakt telefon: 01/639 6180