Zara katalog

Zara katalog

Zara katalog Ljetni printevi 2015

Zara katalog vrijedi do isteka zaliha

Novi Zara katalog – Summer prints – neodoljivi ljetni komadi s printevima koji ne dopuštaju da ostanete neprimjećeni; prelistajte novi Zara katalog i provjerite novosti iz Zare. Katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Lepršave, prozračne haljine, bluze, suknje i hlače,  ukrašene vrlo zanimljvim printovima; cvjetni prnit u razigranim prirodnim bojama ili stiliziran crno – bijeli, leptiri, apstrakcija u stilu 70-ih….

Modeli iz novog Zara kataloga mogu se kombinirati i s najjednostavnijim pamučnim basic majicama za izvrstan ljetni outfit. Prelistajte katalog, provjerite novosti iz Zara kolekcije za sezonu Ljeto 2015 i odaberite svoj print za ovo ljeto.

Pratie Zara kolekcije s nama i dalje;  sve najnovije kataloge i letke ove modne kuće prikupljamo i za Vas objavljujemo na našim stranicama, u našoj rubrici  Zara katalog.  Pratite i ostale aktualnosti u našoj rubrici Zara, a za još više super prijedloga za novi lejtni look  ne zaboravite na  ostale važeće kataloge  iz naših rubrika Odjeća i Modni katalozi.

Zara katalog vrijedi sezonski, sve do isteka zaliha.