Zara Croatia

Zara Croatia

Zara Croatia

Zara Croatia prodavaonice, asortiman i ostale informacije

Zara Croatia dio je jednog od najvećih svjetskih modnih prodajnih lanaca, prvog španjolskog internacionalnog branda koji osvaja svojom originalnošću i dopadljivošću. U Zara katalogu pronađite svoju modnu kombinaciju i izdvojite se iz mase.

Zara Croatia asortiman

Zara Croatia dio je jedne od najvećih internacionalnih modnih kompanija. Zara pripada u Inditex grupu, koja je trenutno jedna od nekoliko najjačih svjetskih modnih grupacija. Ovaj izvorno španjolski modni brand osmišljen davne 1975. godine, prisutan je danas sa više od 5.880 prodavaonica u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, kao Zara Croatia.

Zara Croatia donosi Vam kompletnu Zara ponudu kakva se može naći u najvećim modnim središtima. Zara poslovni model uključuje dizajn, proizvodnju, distribuciju i prodaju kroz raširenu maloprodajnu mrežu. Ovaj kompletan ciklus u ponudi odjeće rezultira prepoznatljivim modelima i jedinstvenim Zara stilom. Zara stil podrazumijeva originalnost, suvremenost, eleganciju i praktičnost. Izbirljivi modni znalci u Hrvatskoj to su odavno prepoznali pa su Zara Croatia dućani među najposjećenijim modnim prodajnim mjestima u zemlji.

Zara Croatia oblači Vas doslovno od glave do pete. Asortiman Zara Croatia uključuje kolekcije za žene, muškarce i djecu, i to: jakne, balonere, kapute, blejzere, hlače, jeans program, pleteninu, košulje, majice, posebno odijela i program za plažu za muškarce te suknje, haljine i kupaće kostime za žene. Izdvajamo zaista posebne Zara ideje za pamučne majice dugih rukava – „sweatshirts“, T-shirts majice s printom, oslikani jeans, ali i posebne komade za poslovni stil s daškom osobnosti, kao i još mnogo toga. Ako ne želite biti neprimjetan dio jednolične mase Zara Croatia je mjesto za Vas.

Osim svim odjevnim predmetima, Zara Croatia oprema Vas i modnim detaljima kojima ćete zaokružiti svoj Zara urbani stil. S lakoćom ćete kombinirati neki od modela Zara obuće koji će najbolje odgovarati odjeći koju ste odabrali u Zara Croatia dućanu. Zara Croatia donosi Vam i kompletni Zara design modni asesoar; torbe, šalove i marame, remene i nakit. U asortimanu ženskih torbi u Zara Croatia možete pronaći male kozmetičke torbice, elegantne pismo-torbice, ručne torbe za dnevni stil, velike shopping-bags, kožne, platnene ili od umjetnog materijala, jednobojne, print ili ukrašene cirkonima, raznih modernih boja i oblika. Iz asortimana šalova i marama u Zara Croatia možete birati između pletenih i platnenih šalova i marama raznih materijala, s uzorcima ili jednobojne. Zara Croatia nakit posebna je poslastica za sve modne znalce. Jedinstven i originalan Zara modni izričaj izdvaja se iz mase jednoličnih uobičajenih primjeraka nakita.

Zara Croatia o cijenama i akcijama

Zara Croatia nudi Vam originalnu eleganciju po pristupačnim cijenama. U Zara Croatia trgovinama redovita su sezonska sniženja, kada je većina asortimana snižena i do 50%. Budite u tijeku sa Zara Croatia akcijama, ne dopustite da Vam netko ispred nosa ugrabi Vašu odabranu Zara kombinaciju po extra povoljnoj cijeni. Za sve aktualne Zara Croatia akcije provjerite redovito sve Zara kataloge.

Zara Croatia o katalozima

Aktualnu Zara Croatia ponudu poražite u Zara katalozima. Sve Zara kataloge donosimo Vam na našim stranicama. Pregledajte popis važećih Zara kataloga i potražite odabrane modele u Vama najbližoj Zara Croatia trgovini. Sva Zara Croatia prodajna mjesta zajedno sa adresama i kontakt telefonima donosimo Vam u nastavku

Zara Croatia prodajna mjesta

Zara Croatia ZAGREB
City Centar One Zagreb
Tel: 01 64 43 591 (Prizemlje)
01 64 43 591 (Prvi kat)

Zara Croatia ZAGREB
Avenue Mall Avenija Dubrovnik 16
Prizemlje i I. kat
Tel, ženski odjela: 01/6396 152
Tel. muški odjela: 01/6396 151
Tel. dječji odjel : 01/6396 150

Zara Croatia ZAGREB
Arena Centar, Lanište 32,
Zara prizemlje
Tel.: +385 1 6419 770

Zara Croatia ZAGREB
West Gate Shopping City
Zaprešička 2, Jablanovec, Donja Bistra

Zara Croatia ZAGREB
Zara, Ilica 30
Tel. 01 6396180

Zara Croatia SPLIT
Zara, Marmontova 7
Tel. 021 684077

Zara Croatia OSIJEK
Portanova, Svilajska 31A
Tel. 031 637921

Zara Croatia ZADAR
Supernova Zadar, Akcije Maslenice 1

Zara Croatia RIJEKA
Zara, Trg Ivana Koblera 1
Tel: 051 688651

Informacije o aktualnim Zara katalozima možete pogledati u rubrici: Zara katalog.

Ostale informacije o Zara trgovinama, možete pronaći na ovom mjestu: Zara