Zooplus webshop akcija 5% na sve

Zooplus webshop akcija 5% na sve

Zooplus webshop akcija 5% na sve

Zooplus webshop akcija 5% na sve

Zooplus webshop akcija Uskrsni poklon za Vašeg ljubimca: 5 posto popusta na sve proizvode u Zooplus webshopu, za narudžbe od najmanje 399 kn. Ne propustite ovu kratku ponudu, naručite sve za Vaše kućne ljubimce te ih razveselite na vrijeme, prije blagdanskih gužvi! Sve što trebate je preuzeti kupon kod i unijeti ga u za to predviđeno polje “Klikni ovdje za unos kupon koda”, u Vašoj košarici.

U Zooplus webshopu u tijeku je i  akcija Hrana mjeseca: Pri kupnji 6,5 kg Purizon suhe hrane za mačke, vrste po vašem izboru, za vrijeme trajanja posebne ponude dobit ćete još 800 grama iste vrste Purizon suhe hrane za mačke potpuno besplatno!  Provjerite ponudu i iskoristite ponudu gratis pakiranja.

Zooplus webshop nudi bogati asortiman proizvoda za kućne ljubimce: Preko 70 marki proizvoda za pse – hrana, igračke i oprema,  60 marki hrane i razne opreme za mačke (  igračke, grebalice, pijesak i drugo), sve za male životinje kao što su Za kunići,  zamorci,  činčile,  hrčci; kao i sve za ptice, od kaveza, opreme za kaveze, proizvoda za njegu te hrane i grickalica za ptice.

Kupnjom u Zooplus webshopu prikupljate i bonus bodove. U tijeku je posebna promotivna ponuda u kojoj možete skupiti dvostruke bonus bodove na svakih 10kn na kupnju od 449kn (Primjer: Pri narudžbi za 550 kn zaradit ćete 45 nagradnih bodova za prvu vrijednost artikala od 449 kn plus dvostruke bonus bodove za preostalih 101 kn. Tako ćete zaraditi ukupno 65 nagradnih bodova umjesto 55.)

Provjerite sve akcije i promocije u Zooplus webshopu, uštedite, ostvarite pravo na gratis pakiranja suhe hrane za mačke i skupljajte dodatne bonus bodove. Pratite i druge objave u našoj rubrici Kućni ljubimci, kao i sve druge webshop akcije. Zooplus webshop akcija Uskrsni poklon za Vašeg ljubimca 5 posto popusta na sve proizvode  vrijedi za narudžbe od najmanje 399 kn.