Vitapur webshop akcija Besplatna dostava iznad 150 kuna

Vitapur webshop akcija Besplatna dostava iznad 150 kuna

Vitapur webshop akcija Besplatna dostava

Vitapur webshop akcija

VItapur webshop akcija: Besplatna dostava za sve narudžbe u iznosu od preko 150,00 kuna, brojni popusti i posebne ponude: Pokloni uz kupnju Rosmarino kućnskih aparta te čak dva poklona uz  kupnju madraca za odrasle  Provjerite ponudu, kupujte kvalitetni asortiman za kućanstvo i ostvarite pravo na kupnju bez troškova dostave.

Iz Vitapur webshop ponude izdvajamo: Klasični jastuk Hitex Bamboo Higher Side Sleep s vlaknima bambusa snižen čak 40 posto, za 251,94 kn umjesto 490,90 kuna te čak dva poklona uz kupnju madraca za odrasle; pokloni jastuk i pokrivač SleepBamboo,  sve to uz besplatnu dostavu.

Blender Rosmarino Infinity Easy Mix, univerzalni blender za brzu pripremu jela i napitaka, od 269,90 kn, kuhinjski robot Rosmarino Infinity za 1.069,90 kn   sjeckalica za hranu Rosmarino Infinity Chopper za 269,90 kuna, friteza na vrući zrak Rosmarino Infinity, za zdraviju verziju pripreme vaših omiljenih prženih krumpirića, mesa ili ribe za 639,90 kuna, sve uz poklon stakleni pekač Bake&Go, i besplatnu dostavu- još su neke od ponuda iz Vitapur webshopa.

Iskoristite i Vitapur webshop akciju popusta do 50 posto na Hitex madrace, snižene cijene odabranih posteljina, ručnika, pokrivača, jastuka, Rosmarino tava, lonaca, pekača, kalup pekača za muffine, kuhinjskog tekstila, Scandinavia i Soho kofera i torba, igračaka,  papuča i  čarapa, masažer Svilanit Marshal Massager 2GO Relax  i drugog asortimana na Proljetnom čišćenju zaliha u Vitapuru.

Provjerite ponudu, uštedite i ostvarite pravo na besplatnu dostavu na novoj Vitapur webshop akciji.  Pratite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo i ne propustite super ponude. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge objave u rubrici webshop akcija.