Vitapur webshop akcija 10% dodatnog popusta

Vitapur webshop akcija 10% dodatnog popusta

Vitapur webshop akcija

Vitapur webshop akcija za  Svjetski dan spavanja

Vitapur webshop akcija: Povodom svjetskog dana spavanja Vitapur Vam daruje 10 posto dodatnog popusta na proizvode za spavanje koji su već sniženi. Iskoristite i super pogodnost: uz kupnju madraca dobivate čak 2 poklona uz besplatnu dostavu! Nabavite madrace, nadmadrace, podnice, jastuke i ostali asortiman za spavanje po super cijenama.

U Vitapur webshop akciji očekuje vas 10 posto dodatnog popusta na razne modele madraca uz koje dobivate dva poklona i besplatnu dostavu. Izdvajamo: madrac s džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Regular u raznim dimenzijama uz čiju kupnju na poklon dobivate Vitapur jastuk i cjelogodišnji pokrivač SleepBamboo u vrijednosti 485 kn!

Madrac s džepičastim oprugama Hitex Latex Royal 33,razne dimenzije, madrac od memorijske pjene Hitex Bamboowave 18, 4 u 1, razne dimenzije također su sniženi sa 10 posto dodatog popusta u Vitapur webshop akciji. Kupnjom madraca na poklon dobivate Vitapur jastuk i cjelogodišnji pokrivač SleepBamboo u vrijednosti 485 kn!

Vitapur webshop akcija Svjetski dan spavanja donosi 10 posto dodatnog popusta i na sljedeće proizvode za spavanje: nadmadrac Roll up Hitex Camomile 3+1 Memory u raznim dimenzijama, zaštita za madrac Vitapur Andorra s bambusovim vlaknima u više dimenzija, anatomski jastuk Hitex MemoDream i mnogi drugi artikli.

Iskoristite 10 posto dodatnog popusta na Vitapur webshop akciji Svjetski dan spavanja i uštedite dodatnih 10 posto za kupnju madraca i drugog asortimana za spavanje, za proizvode  koji su već sniženi. Prilikom kupnje bilo kojeg madraca dobivate čak 2 poklona i besplatnu dostavu! Pratite Vitapur s nama i dalje, a još više dobrih ponuda povodom Svjetskog dana spavanja provjerite u našim rubrikama Spavaće sobe ili Madraci. Pratite i druge webshop akcije akcije madraca i ostalog asortimana za spavaće sobe i interijer i uštedite više.