Planet obuća webshop akcija 50 posto popusta

Planet obuća webshop akcija 50 posto popusta

Planet obuća webshop akcija

Planet obuća webshop akcija vrijedi do 15.03.2021.

Nova super akcija u Planet obuća webshopu: Čak 50 posto popusta na svu kolekciju: Uz kupnju jednog para cipela jedan par cipela i drugi par cipela kupite po 50 posto nižoj cijeni. Akcija vrijedi u Planet obuća webshopu i prodavaonicama. do 15. ožujka 2021.godine.

U periodu od 12. do 15 ožujka 2021.godine iskoristite super akciju u Planet Obuća trgovinama i Planet Obuća webshopu i uz kupnju jednog para cipela drugi par platite u pola cijene. Iskoristite priliku i uštedite 50 posto pri kupnji obuće iz Planet obuća asortimana, bilo da kupujete u trgovinama ili online, u webshopu.

Popusti se odnose na cjelokupnu Planet obuća kolekciju, uključujući cipele za žene, za muškarce i za djecu, svih stilova (sportska obuća, elegantne cipele, poslovni stil, mladenačka obuća…) Akcija vrijedi samo uz dva artikla po narudžbi. Provjerite ponudu i ne propustite ovu odličnu priliku za uštedu.

Pratite Planet Obuću s nama i dalje a za još više dobrih sličnih ponuda provjerite i druge objave u našoj rubrici Obuća. Sve prilike za povoljnu online kupnju pratite u našoj rubrici webshop akcija. Planet Obuća webshop akcija vrijedi pri kupnji obuće online i prodavaonicama samo u periodu od 12. do 15. ožujka 2021.godine.