Orsay webshop akcija 25% popusta za članice kluba

Orsay webshop akcija 25% popusta za članice kluba

Orsay webshop akcija

Orsay webshop akcija vrijedi do 13.06.2021.

U Orsay webshop akciji iskoristite super pogodnost: 25 posto popusta na gotovo sve proizvode za sve postojeće ili nove članice kluba! Ako već niste članica kluba možete to postati potpuno besplatno te ostvariti razne pogodnosti. Orsay webshop akcija vrijedi o 13. lipnja 2021. godine.

Orsay webshop akcija donosi 25 posto popusta za članice kluba na razne haljine od kojih izdvajamo: haljina s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom, V izrez, bez rukava, bijela, midi haljina s uskim gornjim i malo opuštenijim donjim dijelom, uspravni ovratnik s V izrezom.

Razne hlače također su snižene u Orsay webshop akciji: elegantne bermuda kratke hlače, normalna visina struka, kopčanje sprijeda sa skrivenim zatvaračem i dvije kukice, hlače sa širokim nogavicama, široke nogavice, visoki struk, elegantne hlače od pamuka dostupne u dvije boje i druge.

Rupičasta haljina s remenom, lepršavog kroja dostupna u narančastoj i crnoj boji, kombinezon širokih nogavica, kratki rukavi, zavrnuti na vrhu, platneni remen za vezanje u struku, oversize sako s 3/4 rukavima još su neki od proizvoda koji su za članice kluba sniženi u Orsay webshop akciji.

Provjerite ponudu i iskoristite 25 posto popusta na gotovo sve proizvode. Popust vrijedi za sve postojeće ili nove članice kluba te se obračunava u košarici. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Orsay webshop akcija vrijedi do 13. lipnja 2021. godine.