Orsay webshop akcija 25% na jakne

Orsay webshop akcija 25% na jakne

Orsay webshop akcija prijelazne jakne

Orsay webshop akcija

U Orsay webshop akciji očekuje vas 25 posto popusta na sve prijelazne jakne. Prijelazni kaputi, traper jakne, kabanice, prošivene jakne i mnogi drugi modeli proljetnih jakni po super cijenama. Popust se oduzima izravno u košarici.

Orsay webshop akcija donosi 25 posto popusta na razne prijelazne kapute od kojih izdvajamo: strukirani kaput s remenom strukiranog, uskog kroja, elegantni ovratnik, dugački rukavi s tri gumba na vrhu, karirani trench kaput, klasični ovratnik, dugački rukavi s remenčićem na vrhu, kaput s dvorednim kopčanjem s gumbima sprijeda i mnogi drugi komadi odjeće.

Kratka traper jakna u rozoj boji, klasični ovratnik, dugački rukavi s manžetom na gumb, traper jakna s ispranim dijelovima u dvije boje, traper jakna s remenom blago uskog, strukiranog kroja neki su od modela trape jakni koji su sniženi 25 posto u novoj Orsay webshop akciji.

U Orsay webshop akciji iskoristite 25 posto popusta i na sljedeće modele prijelaznih jakni: strukirana prošivena jakna dostupna u četiri boje, kabanica s kapuljačom u žutoj i zelenoj boji, dvoredni trench s remenom, klasični ovratnik, otvoreni paneli sprijeda i straga na ramenima u četiri boje i druge.

Provjerite ponudu i nabavite prijelazne kapute, traper jakne i ostale jakne za nadolazeće proljeće u Orsay webshop   uz uštedu od 25 posto. Pratite i druge webshop akcije jakni i druge odjeće i kupujte uz uštedu. Popust se obračunava prilikom unošenja proizvoda košaricu.