Mephisto webshop akcija 10% popusta

Mephisto webshop akcija 10% popusta

Mephisto webshop akcija

Mephisto webshop akcija vrijedi do 11.04.2021.

Mephisto webshop akcija: 10 posto popusta na sve; na redovnu kolekciju obuće i već snižene modele! Povodom Svjetskog dana zdravlja 7.travnja Mephisto Vas časti popustima. Pogledajte ponudu i odaberite obuću dokazane vrhunske kvalitete sada uz niže cijene te iskoristite mogućnost besplatne dostave. Popust vrijedi na prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu i Rijeci te Mephisto webshopu, gdje se popust   ostvaruje unosom koda “danzdravlja” prilikom naplate. Ponuda vrijedi od 7. do 11. travnja 2021.godine.

Mephisto cipele  proizvode se već preko 50 godina, po visokim kriterijima francuske obrtničke tradicije a za izradu obuće koriste se najbolja koža i prirodni materijali. Francuski brand Mephisto je u svijetu obuće sinonim za udobnost i trajnost. Na Mephisto webshop akciji dostupna je nova kolekcija za sezonu proljeće-ljeto 2021., kao i ponuda sniženih modela cipela, gležnjača i druge obuće za žene i muškarce. Do 11.travnja možete iskoristiti odličnu priliku i uštedjeti 10 posto pri kupnji, kako novih tako i sniženih Mephisto cipela, i to sve povodom Svjetskog dana zdravlja.

Ponuda Mephisto webshopa uključuje obuću za žene i za muškarce brendova Mephisto, Mobils, Sano i Allrounder. Mobils  cipele za posebno osjetljiva stopala nastavak su  klasične Mephisto obuće, s dodatnim specifičnim kriterijima udobnosti, kao što su podložena gornjišta, odvojivi  ulošci, tehnologija cirkulacije zraka, dodatna dubina u gazištu, pojačana širina kalupa i drugo te je Mobils zastupljen u segmentu pedijatrijsko/ortopedske obuće.

Allrounder linija Mephisto obuće namijenjena je svima čiji je životni stil dinamičnost i aktivnost a inovativne tehnologije u konstrukciji i vrhunski materijali jamče udobnost pri dugotrajnom hodanju na svim terenima. Sano cipele imaju karakteristični lučni potplat za optimalno podržavanje prirodnog kretanja stopala. Ova značajka osigurava ravno držanje i ugodno hodanje. Provjerite ponudu svih brandova u Mephisto webshopu.

Provjerite kompletnu ponudu Mephisto webshopa, odaberite svoj model super udobne i kvalitetne obuće za ovu sezonu, te iskoristite mogućnost brze i besplatne dostave. Pratite Mephisto s nama i dalje, a za još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku Obuća i provjerite sve akcije. Za sve dobre prilike za online kupnju provjerite najnovije objave u našoj rubrici Webshop akcija i ne propuštajte popuste. Nova Mephisto webshop akcija vrijedi od 7. do 11. travnja 2021.godine.