Loccitane webshop akcija Do 20% popusta

Loccitane webshop akcija Do 20% popusta

Loccitane webshop akcija

Loccitane webshop akcija

L’Occitane slavi svojih 15 godina u Hrvatskoj i tom Vas prigodom časti super popustima. U L’Occitane webshopu iskoristite 15 posto popusta pri kupnji jednog žutog proizvoda – žute legende te 20 posto popusta za kupnju dva ili više žuta proizvoda! Koji su to žuti proizvodi uključeni u akciju provjerite na L’occitane webshopu i iskoristite ovu dobru priliku za kupnju kvalitetne francuske   kozmetike po povoljnijim cijenama.

Iz ponude nove L’occitane webshop akcije izdvajamo neke od žutih legendi uključenih u ponudu: Čisti karite maslac, certificirano organska formula, dobiven dobiva iz orašastih plodova, divlje rastućeg karite drveta, Karite iznimno ulje koje   intenzivno hrani, omekšava i štiti kožu od isušivanja bez masnog traga. Bogata i svilenkasta tekstura koja se brzo upija, ostavlja kožu nježnom i podatnom; balzam Petit Remedy, multifunkcionalni balzam koji pomaže vama i vašoj koži da se osjećate dobro u svakom trenutku.

Osvježavajući balzam za kosu Citronovac s citrusima koji  pomaže zagladiti i raspetljati kosu, činu ju blistavom, bez otežavajućeg efekta, i lakom za oblikovanje, uz ovaj balzam kosa je njegovana i parfimirana; energizirajući parfem za dom  koji donosi toplinu provansalskih polja, s kombinacijom eteričnog ulja smilja, bosiljka, čempresa, eukaliptusa i litsee; dezodorans Citronovac s citrusima; dezodorans u stiku neutralizira nepoželjne tjelesne mirise bez sprječavanja prirodnog procesa znojenja. još su neke od ponuda iz nove  L’occitane webshop akcije.

Provjerite ponudu i iskoristite do 20 posto popusta na “žute legende” u L’Occitane webshopu , a uz ovu super akciju iskoristite i ponudu poklona uz kupnju i  besplatne poštarine za narudžbe iznad 260,00 kuna.  Pratite i druge super ponude kozmetike, kao i druge online ponude u rubrici webshop akcija.