Feroterm webshop akcija 30 posto popusta

Feroterm webshop akcija 30 posto popusta

Feroterm webshop akcija

Feroterm webshop akcija vrijedi do 14.03.2021.

Feroterm webshop akcija: Od 15. veljače do 14. ožujka Fero-Term Vam povodom svog tridesetog rođendana poklanja 30 posto popusta za 30 vrhunskih artikala. Proslavite s Ferotermom i uštedite 30 posto pri kupnji vrhunskih sanitarija i druge opreme za kupaonice. Ponuda vrijedi u Feroterm webshopu kao i u svim Feroterm prodajnim centrima.

Iz akcijske ponude Feroterma izdvajamo: Concepto Wave 61 viseća kupaonska baza sa keramičkim umivaonikom, Concepto Black 80 viseće kupaonsko ogledalo u crnom alu okviru dimenzija 80×60 cm, s nosačima za montažu, Prestige Art visoko kvalitetni nadgradni umivaonik modernog pravokutnog dizajna sa NANO self-cleaning tehnologijom…

Na Feroterm webshop akciji uštedite pri kupnji umivaonika, mješalica i ostale sanitarije i opreme za kuponice; Vrhunski brendovi sanitarja i opreme za kupaonice Concepto, Prestige Art, Voxort i drugi, keramika May Ceramic i May Murinni, Termabad električni kupaonski radijator, Aquaprestigio Rio vanjski tuš i drugi artikli dio su ove ponude.

Pratite Feroterm s nama i dalje, a za još više sličnih ponuda provjerite i druge objave u našoj rubrici Kupaonice. Iskoristite Feroterm webshop akciju a sve dobre prilike za online kupnju provjerite u našoj rubrici webshop akcija. Feroterm rođendanska webshop akcija vrijedi u Feroterm webshopu kao i u svim Feroterm prodajnim centrima.