Diadema webshop akcija 10 posto na već sniženo

Diadema webshop akcija 10 posto na već sniženo

Diadema webshop akcija 10 posto na već sniženo

Diadema webshop akcija

Nova Diadema webshop akcija donosi 10 posto dodatnog popusta na proizvode koji su već sniženi! Nabavite omiljene haljine,majice, tunike, košulje, suknje, hlače, sportsku i svečanu odjeću po niskim cijenama. Popust se ostvaruje prilikom online kpnje u Diadema webshopu uz kod DIADEMA10.

U Diadema webshop akciji očekuje vas 10 posto popusta na već snižene haljine od kojih izdvajamo: haljina sa asimetričnim volanima dugih rukava, strukirana haljina u dva dijela, gornji jednobojni dio ima volančiće a donji točkasti dio na falde, uska slim haljina na preklop i mnogi drugi modeli.

Unosom koda DIADEMA10 prilikom kupnje u Diadema webshopu ostvarujete 10 posto popusta i na već snižene majice,košulje i tunike: majica dugih rukava Believe in love, košulja dugih rukava s elastinom, ovratnik se veže u mašnu, majca Think pink, tunika I love New York i druge.

Jakna Urban Style, ženska jakna u kroju pelerine s kožnim rukavima i umecima na ovratniku, klasična kratka jakna od umjetne kože, kratak model s kopčanjem sastrane još su neki od proizvoda koji su sniženi sa dodatnih 10 posto u Diadema webshop akciji.

Provjerite ponudu i iskoristite 10 posto dodatnog popusta na već snižene proizvode u Diadema webshopu i nabavite omiljene haljine,majice, tunike, košulje, suknje, hlače, sportsku i svečanu odjeću uz uštedu. Popust se ostvaruje prilikom online kupnje u Diadema webshopu unosom koda DIADEMA10 u košarici. Pratite i druge webshop akcije odjeće i ne propuštajte super ponude.