Delimano webshop akcija Nutribullet Pro Family 40%

Delimano webshop akcija Nutribullet Pro Family 40%

Delimano webshop akcija

Delimano webshop akcija vrijedi 05.04.2021.

Još samo danas u Delimano webshopu: Akcija čak 40 posto popusta na Nutribullet Pro Family – akcija vrijedi samo za kupnju preko interneta, do 5.travnja 2021.godine.

Nutribullet Pro Family set je uređaj ekstraktor hranjivih tvari  s motorom snage 900 W, koji ekstrahira povrće, voće, orašaste plodove u ukusne kremaste napitke, za izvlačenje maksimuma hranjivih tvari iz namirnica i užitak u ukusnim i zdravim obrocima. Na Delimano webshop akciji cijena uređaja s popustom je 599,90 kn umjesto redovne cijene od 999,90 kn, a s dodatnim popustom za članove Kluba 5  iznosi 569,90 kn.

Uz akciju 40 posto popusta na Nutribullet Pro Family, u tijeku je i Delimano webshop akcija na drugi odabrani asortiman Delimano posuđa i uređaja.  Provjerite ponudu i nabavite moćni Nutribullet ekstraktor hranjivih sastojaka uz čak 40 posto popusta te nabavite i druge artikle iz ponude –  osuđe, kuhinjske aparate i dodatke po odličnim cijenama. Pratite sve webshop akcije s nama i dalje, a za više sličnih ponuda provjerite ostale objave u rubrikama KuhinjaBlagovaonica ili Tehnika

Delimano webshop akcija 4 posto popusta na Nutribullet Pro Family vrijedi samo za kupnju preko interneta, do 5.travnja 2021.godine.