Bubamara webshop akcija Fisher Price igračke

Bubamara webshop akcija Fisher Price igračke

Bubamara webshop akcija

Bubamara webshop akcija vrijedi do 21.03.2021.

Nova akcija u Bubamara webshopu: Odabrane Fisher Price igračke snižene 20 posto, samo do 21.ožujka 2021.godine. Uz akcijsku cijenu kvalitetnih igračaka za najmlađe Bubamara webshop ima i akciju 20 posto popusta na Bambo pelene i vlažne maramice do 15. 03., a u subotu 13.03. super subota -15 posto na Free ON i Peg Perego kolica tri u jedan te Chicco proizvode. Provjerite ponudu i uštedite.

Na Bubamara webshop akciji do 21. 03. po 20 posto nižim cijenama možete nabaviti Fisher Price igračke kao što su interesantni prstenovi za slaganje od kojih najmanji prsten ima sjajnu, reflektirajuću površinu kako bi dijete vidjelo unutra, s perlama živih boja koja proizvode vesele zvukove, igračke Sveznalica seka i Sveznalica psić primjerene za djecu.od šest mjeseci i stariju, Sveznalica lončić  i Glazbeni puž.

Izdvajamo i popularnu edukativnu igračku Fisher Price Knjigu za sveznalice, za djecu već od tri mjeseca. Oretanjem stranica aktiviraju se omiljene pjesmice, a stranice su ukrašene šarenim ilustracijama s već dobro poznatim likovima Psića i Seke. Uz igru i zabavu dijete uči  brojeve, prve riječi, slova,  oblike i još mnogo toga, uz pomoć svjetlećih tipki koje dijete aktivira pritiskom. U Bubamara webshop akciji do 21.03.istu možete nabaviti uz 20 posto popusta.

Osim webshop akcije 20 posto na Fisher Price igračke, u Bubamara webshopu do 15. 03. 2021. možete uštedjeti i 15 posto na Bambo pelene i vlažne maramice a samo u subotu 13.03. na super suboti  15 posto na Free ON i Peg Perego kolica tri u jedan te Chicco proizvode. Provjerite ponudu i uštedite.

Bubamara webshop nudi mogućnost online kupnje ili narudžbe u webshopu s preuzimanjem u poslovnicama, a za online kupnju u webshopu dostava je besplatna za iznose preko 499,99 kuna, za dostavu u Hrvatskoj, ako ne kupujete proizvode za koje vrijede posebni uvjeti (teži i volumenski proizvodi).

Pratite Bubamara webshop s nama i dalje, a za još više sličnih ponuda provjerite našu rubriku Za djecu. Sve online ponude pratite u našoj novoj rubrici Webshop akcija.