Borovo webshop akcija Besplatna dostava do 07.06.

Borovo webshop akcija Besplatna dostava do 07.06.

Borovo webshop akcija Besplatna dostava

Borovo webshop akcija vrijedi do 07.06.2021.

Nova Borovo webshop akcija : Besplatna dostava iz Borovo webshopa cijeli vikend! Iskoristite ovu super priliku i odaberite za sebe nešto iz nove Borovo kolekcije, obavite kupnju iz udobnosti svog doma bez odlaska do trgovine, bez troškova dostave.   Borovo webshop akcija vrijedi od petka 04. lipnja do ponedjeljka 7. lipnja 2021. godine.

U Borovo je stigla nova proljetna kolekcija ženske, muške i obuće za djecu. Novi modeli udobnih materijala i krojeva te modernog dizajna očekuju Vas u Borovo trgovinama i Borovo webshopu. Izdvajamo Borovo B Queen kožne ženske sandale, širokog spektra boja i modela, niske ili s praktičnom i elegantnom stabilnom petom, za 399,00 kuna. Provjerite ponudu B Queen kolekcije ali i druge Borovo obuće i iskoristite Borovo webshop akciju Besplatna dostava ovoga vikenda.

U Borovu je u tijeku i akcija na legendarne Startas tenisice, koja vrijedi samo za kupnju u trgovinama: Od utorka, 01.06.2021. počela je sa Borovo akcija Startas   1+1+1. Akcija traje do kraja mjeseca, 30.06.2021. Prvi par Startasa kupi za punu cijenu , drugi par Startasa kupi za 50 posto a treći par plaćaš samo 1 lipu! Uz ovu akciju koja vrijedi samo u trgovinama provjerite i sve ostale ponude, za koje možete iskoristiti vikend akciju besplatne dostave iz Borova.

Iskoristite super priliku za jednostavnu i praktičnu kupnju putem interneta iz Borova i naručite svoj par novih Borovo cipela, tenisica, sandala ili natikača po povoljnim cijenama, sada bez troškova dostave. Požurite, jer akcija vrijedi samo do 7.lipnja.  Pratite i druge webshop akcije obuće na našim stranicama i uštedite više. Borovo webshop akcija vrijedi od petka 4. lipnja do ponedjeljka 7. lipnja 2021. godine, samo u Borovo webshopu.