Borovo webshop akcija Back to School

Borovo webshop akcija Back to School

Borovo webshop akcija Back to School

Borovo webshop akcija

Nova akcija u Borovo webshopu: Back to School uz 10 posto dodatnog popusta na sportski asortiman. Opremite svoje školarce za školu u Borovo webshopu, sada uz 10 posto dodatnog popusta.

Iz ponnude sportskog asortimana u Borovo webshopu izdvajamo bogatu ponudu original Startas platnenih tenisica za djecu u velikom broju modela: Startas banana, lubenica, jagoda, Hippy, Moj prijatelj Willy, Cro, Tropico, Princeze, Badminton, Mic-Mac, Papilon, maskirne…. Provjerite  cijelu ponudu sportske obuće i uštedite doatnih 10 posto.

Borovo webshop akcija vrijedi za sportski asortiman, a na Borovo webshopu možete po redovnim ili sniženim cijenama kupovati i mušku i žensku sportsku obuću, kao i druge modele:  ; za slobodno vrijeme za poslovni look ili za svečane prilike.

Provjerite ponudu, iskoristite sezonsko sniženje na razne modele i 10 posto dodatnog popusta na sportski asortiman na novoj Borovo webshop akciji.. Opremite svoje školarce za školu u Borovo webshopu, sada uz 10 posto dodatnog popusta, a provjerite i sve ostale webshop akcije obuće i posebne ponude za početak školske godine na našim stranicama i kupujte povoljno iz udobnosti svog doma, putem interneta. Borovo webshop akcija vrijedi u trgovinama i webshopu