Borovo webshop akcija 20% na Startasice

Borovo webshop akcija 20% na Startasice

Borovo webshop akcija

Borovo webshop akcija vrijedi do 05.04.2021.

Nova Borovo webshop akcija: 20 posto popusta na legendarne Borovo Startas tenisice – nova kolekcija! Provjerite ponudu u Borovo webshopu, odaberite svoj par Staratsica i kupujte uz uštedu. Požurite, jer ponuda vrijedi samo do 05. travnja 2021.godine.

U Borovo webshop stigla je šarena, razigrana,   i drugačija kolekcija Startas obuće. Borovo Vas poziva da uz pomoć Startasica izrazite voj stil i uvrstite Startas u svoju proljetnu must have kolekciju jer novi street style modeli postaju hit sezone. Iz ponude izdvajamo: Model Moj prijatelj Willy ,  izrađen u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42, modeli Leo i Zebrica.   izrađeni od prirodnih materijala i dolaze u veličinama od 36 do 42, a model Hippie dolazi u dječjoj i ženskoj varijanti u veličinama od 30 do 42.

Unisex model Startasica nazvan Vinyl U retro odličan je odabir za sve nostalgične za modom prošlih vremena. Ovaj model tenisica u Borovo webshop akciji dolazi u brojevima od 41 do 47. Startas tenisice Toaletni papir nježno su ružičaste boje s uzorkom, izrađene su u od eco friendly materijala i dostupne su u veličinama od 36 do 42. Provjerite cijelu ponudu i odaberite model koji najbolje odgovara Vašem stilu.

Cijena Startasica je 229,00 kn, a možete ih naručiti u Borovo webshopu ili kupiti u nekoj od fizičkih poslovnica Borovo. Odlična je vijest da na novu Startas kolekciju Borovo daruje 20 posto popusta koji se može iskoristiti  do 05.travnja 2021.  Pratite Borovo s nama i dalje, a za više sličnih ponuda pogledajte i ostale objave u našoj rubrici Obuća ili Outdoor. Sve dobre prilike za online kupnju možete pratiti u našoj rubrici webshop akcija . Nova Borovo webshop akcija 20 posto na Startas traje do o5. travnja 2021.godine.