Alpina 40% i besplatna dostava sportska obuća

Alpina 40% i besplatna dostava sportska obuća

Alpina webshop akcija

Alpina webshop akcija

Alpina webshop akcija: asortiman kvalitetne i izdržljive sportske obuće za žene i muškarce uz do 40 posto popusta te besplatnu dostavu, za kupnju u Alpina webshopu. Provjerite ponudu, odaberite nešto za sebe i uštedite u Alpini. Webshop akcija vrijedi od 18. ožujka do 28. ožujka 2021. godine.

Iz ponude na novoj Alpina webshop akciji izdvajamo 40 posto snižene gojzerice: Kadore muška gojzerica; Gornji dio je od prirodne kože i tekstila, dodatni  VCP uložak ispod anatomskog uloška za  jednostavnu prilagodbu volumenu cipele Potplat ima pored Vibram gume i druge prednosti: dobra torzijska i prilagodljiva stabilnost. Poluuretanski potplat dobro ublažuje udarce, zato je hodanje mekano i ugodno. Kadore muška gojzerica dostupna je na Alpina webshop akciji za 719 umjesto redovne cijene od 1.199 kuna.

Na popisu 40 posto snižene sportske obuće na novoj Alpina webshop akciji našli su se i modeli: Kadore Women ženska gojzerica kožna, za 689 kn umjesto 1.149 kn, Tibet Lady V ženska gojzerica kožna, za 809 umjesto 1349 kn, VX  muška gojzerica za 779 umjesto 1299 kn, muška gojzerica za 659 umjesto 1099 kn – planinarska cipela Vision s ugrađenim  materijalima koji omogućuju odličnu funkciju u različitim uvjetima. Gornji dio je od prirodne kože i Cordure, a podstavljen je membranom Simpatex, koja diše i ne propušta vodu. Potplat Vibram ublažuje udarce. TPU zapetak dodatno daje zaštitu stopalu pri hodanju po neravnim terenima.

Uz 40 posto snižene modele, u Alpina webshopu možete pronaći i veći broj sportske obuće snižene 20 posto.  Provjerite ponudu, odaberite svoj par sportske obuće i pripremite se za aktivnosti na otvorenom, u toplijim danima koje dolaze. Provjerite i druge objave u našim rubrikama Outdoor ili Obuća i kupuje samo najbolje i najpovoljnije. Za još više dobrih prilika za online kupnju pratite i dalje našu rubriku webshop akcija i iskoristite popuste. Alpina webshop akcija do 40 posto popusta na sportski asortiman i besplatna dostava vrijedi u periodu od 18. ožujka do 28. ožujka 2021. godine.