Alpina webshop akcija besplatna poštarina za sve

Alpina webshop akcija besplatna poštarina za sve

Alpina webshop akcija

Alpina webshop akcija vrijedi od 19. do 31. 03. 2021.

Alpina webshop akcija: besplatna dostava za sve kupovine u Alpina webshopu, bez obzira na iznos narudžbe, samo do kraja ožujka!. Iskoristite priliku za besplatnu dostvu, provjerite ponudu i odaberite svoj par. Akcija vrijedi od 19. do 31. ožujka 2021.godine.

U Alpina webshopu u tijeku je velika akcija sportskog asortimana, uz 40 posto popusta na odabrane ženske i muške gojzerice, 20 posto popusta na drugu sportsku obuću i još više dobrih ponuda. Uz ovu akciju, Alpina nudi tradicionalno dobru i bogatu ponudu modela obuće za sve prilike i stilove, za cijelu obitelj. Uz kvalitetu i povoljne cijene, do 31.ožujka na Alpina webshop akciji možete svoj par cipela naručiti online, iz udobnosti svog doma, bez troškova poštarine.

Iz ponude izdvajamo: elegantne sandale Elena otvorene pete, u tri boje, kožne balerinke Elena, Julita balerinke, Modena niske cipele, Skiny tenisice, Melanie tenisice, Maxim visoka sportska obuća, Jakob i Rit obuća za slobodno vrijeme, Florence sandale s blok petom, Anja K.salonke pastelne boje, Nena ili Gracia salonke…

Provjerite ponudu i odaberite nešto za sebe iz Alpina asortimana. Provjerite i druge objave u našim rubrici  Obuća i kupuje samo najbolje i najpovoljnije. Za još više dobrih prilika za online kupnju pratite i dalje našu rubriku webshop akcija i iskoristite popuste. Alpina webshop akcija  besplatna dostava za sve narudžbe vrijedi u periodu od 19. do 31. ožujka 2021.godine,.