Alpina webshop akcija 40% na drugi artikl

Alpina webshop akcija 40% na drugi artikl

Alpina webshop akcija

Alpina webshop akcija vrijedi do 21.04.2021.

Alpina webshop akcija Spring mix donosi super pogodnost: 40 posto popusta na drugi kupljeni artikl! Nabavite žensku ili mušku obuću za slobodno vrijeme, planinarsku ili skijašku obuću po super cijenama. Popust se odnosi na jeftiniji artikl te na artikl bez popusta. Alpina webshop akcija vrijedi do 21. travnja 2021. godine.

U Alpina webshop akciji ostvarite 40 posto popusta na drugi jeftiniji artikl. Iz ponude izdvajamo: muške kožne sandale u smeđoj boji, kvalitetne i udobne kožne muške cipele za slobodno vrijeme, trendi i udobne ženske kožne salonke modre boje, kožne ženske niske cipele.

Ženske kožne udobne tenisice u crvenoj boji, ženske kožne balerinke, ženske trendi kožne niske cipele crne boje, muške kožne cipele za slobodno vrijeme u modroj boji, lagane pješačke planinarske cipele, gojzerice još su neke od obuće koja je u ponudi za kombiniranje u Alpina webshop akciji.

Alpina webshop akcija Spring mix do 21. travnja odnosi se i na sljedeće proizvode: urbane cipele za šetnje i slobodno vrijeme u modroj boji, ženska torbica dostupna u više boja, ženske kožne sandale sa životinjskim uzorkom i još mnoga duga ženska i muška obuća i oprema

Provjerite ponudu i ostvarite 40 posto popusta na drugi jeftiniji artikl koji nije na sniženju Alpina webshop akciji Spring mix. Pratite i druge webshop akcije obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Alpina webshop akcija Spring mix vrijedi do 21. travnja 2021. godine.