Vitapur webshop akcija Uskrsna ponuda madraca

Vitapur webshop akcija Uskrsna ponuda madraca

Vitapur webshop akcija

Vitapur webshop akcija vrijedi do 18.04.2022.

U Vitapur webshop akciji iskoristite super pogodnost: dodatnih 15 posto popusta na već snižene madrace! Nabavite madrace od pjene, madrace s džepičastim ili klasičnim oprugama, kombinirane i druge madrace po super cijenama. Vitapur webshop akcija vrijedi do 18. travnja 2022. godine.

Vitapur webshop akcija donosi dodatni popust na madrace od kojih izdvajamo: madrac s oprugama Hitex City Wave s oprugama visine 20 cm dosupan u više dimenzija, madrac od pjene Hitex Lavender Comfort 16, 7-zonski madrac od pjene visine 16 cm, jezgra od hladno stisnute poliuretanske pjene za potporu tijelu.

Madrac od memorijske pjene Hitex Bamboowave 18 – 4 u 1, 7-zonski madrac od pjene visine 18 cm, 4 tvrdoće i 2 jezgre u jednom madracu, madrac s džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Memory Soft još su neki od madraca iz ponude a u Vitapur webshop akciji iskoristite dodatnih 15 posto popusta.

U Vitapur webshop akciji u košarici iskoristite dodatni popust i na sljedeće proizvode: madrac od pjene Vitapur-Hitex Aloe Vera, 7-zonski madrac od pjene visine 14 cm, dječji madrac Hitex Junior Bamboo visine 10 cm, madrac s reverzibilnom jezgrom u dvije tvrdoće, jezgra od hladno prešane pjene za potporu tijelu.

Provjerite ponudu i nabavite madrace vrhunske kvalitete uz dodatnih 15 posto popusta u Vitapur webshop akciji. Popust se obračunava u košarici. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo i kupujte povoljnije. Vitapur webshop akcija vrijedi do 18. travnja 2022. godine.