Thule katalog Sport Cargo

Thule katalog Sport Cargo

Thule katalog

Thule katalog Sport i Cargo 2015 vrijedi do isteka zaliha

Novi Thule katalog – Sport i Cargo – krenite na odmor s najboljom i najkvalitetnijom opremom uz Thule katalog ponudu. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Thule katalog donosi: Thule robusni i funkcionalni kraničnik za teret koji čvrsto drži teret na mjestu i sprečava njegovo klizanje, Thule nagibni nosač ljestvi koji vam čuva leđa i štedi vrijeme, načinjen sa inovativnom funkcijom razvlačenja koja se može nagnuti na bočnu stranu vozila tako da je utovar nevjerojatno brz, jednostavan i siguran.

Thule cjevasta kutija koja čuva i štiti cijevi najsigurniji način i raspolaže dvama otvorima s mogućnošću zaključavanja, što utovar,prijevoz i spremanje cijevi čini izuzetno sigurnim, Thule nosač ljestvi za jednostavan i siguran utovar i pričvrščenje ljestvi na krovni nosač koji se učvrščuje do troje ljestve, Thule nosač ljestvi 330 kojim se jednostavno rukuje s jedinstvenim učvrščenjem ljestvi za brz i jednostavan utovar i istovar također su u Thule katalog ponudi.

Thule katalog Sport i Cargo nudi Vam i Thule GoBox 800S s dva pretinca koja je čine praktičnom za organiziranje u prtljažniku ili kod kuće i  savršenom za sve vrste opreme, Thule GoPack 8002 sa gumiranom zaštitom na uglovima dimenzija 61x33x31 cm, Thule HoPack Nose 8001 sa posebno oblikovana da iskoristi uži prostor u prednjem dijelu krovne kutije i gumiranom zaštitom na uglovima.

Pratite Thule kataloge s nama, a za još vše ponuda provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Automobili.

Thule katalog vrijedi do isteka zaliha.