Thule katalog za djecu

Thule katalog za djecu

Thule katalog Aktivnosti s djecom

Thule katalog Aktivnosti s djecom vrijedi za 2015. godinu.

Novi Thule katalog – izdanje Obiteljska avantura – Thule katalog donosi ponudu dječje opreme pogodnu za korištenje uz rekreaciju na otvorenom; prelistajte novi Thule katalog i provjerite sve ponude. Katalog vrijedi za 2015. godinu.

Thule asortman dječje opreme udovoljava međunardnim standardima sigurnosti, što se potvrđuje rigoroznim međunarodno priznatim sustavima testiranja, za vaše bezbrižno korištenje. Uz to, Thule proizvodi dizajnirani su za jednostavno i lako rukovanje, poštujući ergonomska načela.

Tri su serije Thule proizvoda iz kategorije opreme za bebe i malu djecu: sportska, urbana i touring serija za obitelji koje više od svega uživaju u biciklizmu.Thule katalog predstavlja Vam najatraktivnije modele iz sve tri serije, kao i dodataka.

Iz svoje serije Sport Thule katalog Vam predstavlja: Thule Chariot  superudobnu i sigurnu, moderno dizajnirana dječja kolica s kojima ćete na jogging moći u pratnji svog djeteta a užitak za oboje je zagarantiran.  Thule Chariot linija dolazi u varijantama CX, Cougr, Cleetah, Chinook i  Corsaire.

Svoja Chariot dječja kolica možete  uz razne dodatke prilagoditi gotovo svakoj svojoj rekreativnoj aktivnosti na otvorenm – šetnja, trčanje, biciklizam, cross-country skijanje i drugo.

Za šetnju gradom tu su Thule Glide ili  Urban Glide kolica, uz koja Thule katalog također donosi bogatu ponudu dodataka za veću sigurnost i praktičniju primjenu.

Prelistajte novi Thule katalog i provjerite sve ponude. Katalog vrijedi za 2015. godinu.

Za još više ponua provjerite i ostale kataloge iz naših rubrika Outdoor i Za djecu.