Thule katalog Lanci za snijeg

Thule katalog Lanci za snijeg

Thule katalog Lanci za snijeg

Thule katalog Lanci za snijeg vrijedi za 2014. i 2015. godinu.

Novi Thule katalog – “Lanci za snijeg koji će vas dovesti na cilj” – ponuda za sigurnost i udobnost na zimskom putovanju bez neugodnih iznenađenja; prelistajte katalog i saznajte sve. Katalog vrijedi za 2014. i 2015. godinu.

Thule je osnovan u Švedskoj 1942. godine. Sa sjedištem u Malmöu, u Švedskoj, grupacija Thule Group ima više od 3000 zaposlenika u više od 50 proizvodnih i prodajnih lokacija diljem svijeta. Thule je najveći brend u grupaciji Thule Group. U ovom Thule katalogu pogledajte novu Thule ponudu lanaca za snijeg.

Thule katalog predstavlja Vam najbolje od Thule ponude lanaca za snijeg. Thule u ponudi ima najširi asortiman lanaca za snijeg za putnička vozila s najboljom kombinacijom lakog postavljanja, pouzdanosti i učinkovitosti. Ako svojim terenskim vozilom želite voziti po najnedostupnijim snijegom prekrivenim cestama, potrebni su vam Thule lanci za snijeg posebno razvijeni za terenska vozila.
Laki, intuitivni, brzi. Thule Easy-fit CU-9, Thule K-Summit, Najpametniji vanjski lanac za putnička vozila, Thule CK-7, Najtanji lanac za snijeg na svijetu, Thule K-Summit XL, Vanjski lanac za crossover vozila i mala terenska vozila, Thule XD-16, Lanci za ručno zatezanje od 16 mm iznimnih karakteristika – odaberite lanac koji će odgovarati Vašem vozilu i sigurno Vas dovesti do clja.

Pratite Thule kataloge s nama, a za još vše ponuda provjerite i ostale kataloge iz naše rubrike Automobili.

Thule katalog vrijedi  za 2014. i 2015. godinu.