s.Oliver webshop akcija Do 30% dodatnog popusta

s.Oliver webshop akcija Do 30% dodatnog popusta

s.Oliver webshop akcija

s.Oliver webshop akcija vrijedi do 30.01.2022.

s.Oliver webshop akcija donosi super pogodnost: 20 posto dodatnog popusta za kupovinu 2 snižena artikla i čak 30 posto dodatnog popusta za kupovinu 3 artikla! Popust se ostvaruje uz kod S2AXE3. Nabavite odjeću i modne dodatke po još nižim cijenama. s.Oliver webshop akcija vrijedi do 30. siječnja 2022. godine.

U s.Oliver webshop akciji iskoristite 20 posto dodatnog popusta prilikom kupovine 2 snižena artikla. Iz asortimana izdvajamo: ženska majica s kapuljačom od žakarda sa svjetlucavim koncem dostupna u dvije boje, muška pilotska jakna od žerseja, dugi rukavi s rebrastom manšetom, crna.

Ženska parka s kapuljačom otporna na vremenske uvjete, dostupna u dvije boje, muške hlače od pamučnog materijala s rastezljivim pojasom, dostupne u tri boje još su neki od proizvoda iz ponude a u s. Oliver webshop akciji iskoristite 30 posto dodatnog popusta za kupovinu 3 snižena artikla.

s.Oliver webshop akcija odnosi se i na sljedeće proizvode: Slim Fit ženske traperice zvonolikih nogavica, muška zimska jakna s detaljima od ripstop tkanine, hlače s pojasom na preklop za djevojčice, pulover od pamuka za dječake, tamnoplavi, dječja majica od žerseja s dvostranim šljokicama.

Provjerite ponudu i iskoristite : 20 posto dodatnog popusta za kupovinu 2 snižena artikla i čak 30 posto dodatnog popusta za kupovinu 3 artikla u s.Oliver webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. s.Oliver webshop akcija vrijedi do 30. siječnja 2022. godine.