Reserved webshop akcija Dodatnih 20% popusta na mušku kolekciju

Reserved webshop akcija Dodatnih 20% popusta na mušku kolekciju

Reserved webshop akcija

Reserved webshop akcija vrijedi do 04.04.2022.

U Reserved webshop akciji iskoristite dodatnih 20 posto popusta na proizvode za muškarce koji su već sniženi. Popust se ostvaruje uz kod RE20HR te vrijedi samo za proizvode koji se nalaze u Posebnoj ponudi. Nabavite razne artikle za muškarce po super cijenama. Reserved webshop akcija vrijedi do 4. travnja 2022. godine.

Reserved webshop akcija donosi dodatnih 20 posto popusta na već snižene proizvode za muškarce od kojih izdvajamo: majica kratkih rukava sa životinjskim motivom, okrugli izrez s porubom, spuštena linija ramena, pulover od organskog pamuka, V-izrez, dugi rukavi, dostupan u više boja.

Basic majica s kapuljačom, spuštena linija ramena, dugi rukavi, majica s podignutim ovratnikom, kopčanje patentnim zatvaračem, podrezani rubovi, slim donji dio trenirke dostupan u više boja još su neki od proizvoda koji su sniženi uz kod RE20HR u Reserved webshop akciji.

U Reserved webshop akciji iskoristite 20 posto popusta i na sljedeće proizvode: karirana košulja-jakna, klasičan ovratnik, dugi rukavi s manšetama, kopčanje gumbima, majica s patentnim zatvaračem i podignutim ovratnikom, niski uspravni ovratnik, kopčanje patentnim zatvaračem.

Provjerite ponudu i nabavite proizvode za muškarce uz 20 posto popusta u Reserved webshop akciji. Popust se ostvaruje uz kod RE20HR. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Reserved webshop akcija vrijedi do 4. travnja 2022. godine.