Reserved webshop akcija 20% popusta za narudžbe iznad 400 kn

Reserved webshop akcija 20% popusta za narudžbe iznad 400 kn

Reserved webshop akcija

Reserved webshop akcija vrijedi do 18.04.2022.

U Reserved webshop akciji iskoristite super pogodnost: 20 posto popusta na sve prilikom narudžbe u iznosu većem od 400 kuna. Popust se ostvaruje uz kod 20HR. Nabavite razne proizvode po super cijenama. Reserved webshop akcija vrijedi do 18. travnja 2022. godine.

Reserved webshop akcija donosi 20 posto popusta za kupovinu veću od 400 kuna. Iz ponude proizvoda za žene izdvajamo: košulja od organskog pamuka, klasičan ovratnik, kratki rukavi, našivkom skriveno kopčanje gumbima, bluza s visokim udjelom viskoze EcoVero, strukirana haljina izrađena od tkanine od viskoze.

Polo-majica dugih rukava od organskog pamuka, ovratnik na kopčanje gumbima, dugi rukavi s rastezljivim manšetama, majica kratkih rukava uobičajena kroja izrađena od organskog pamuka neki su od proizvoda za muškarce iz ponude a u Reserved webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na sve za kupovinu iznad 400 kuna.

U Reserved webshop akciji uz kod 20HR iskoristite popust za narudžbe veće od 400 kuna. Iz ponude izdvajamo i sljedeće proizvode: sportski gornji dio trenirke za djevojčice, visoki uspravni ovratnik, majica Mickey Mouse za dječake, spuštena linija ramena, dugi rukavi, tenisice za trčanje za djevojčice.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto popusta na sve prilikom narudžbe u iznosu većem od 400 kuna. Popust se ostvaruje uz kod 20HR. Pratite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Reserved webshop akcija vrijedi do 18. travnja 2022. godine.