Reserved webshop akcija 20% popusta na jakne i kapute

Reserved webshop akcija 20% popusta na jakne i kapute

Reserved webshop akcija

Reserved webshop akcija vrijedi do 11.04.2022.

U Reserved webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na sve jakne i kapute. Popust se ostvaruje uz kod RE20HR. Nabavite žeske, muške ili dječje proizvode po super cijenama uz besplatnu dostavu za sve narudžbe. Reserved webshop akcija vrijedi do 11. travnja 2022. godine.

Reserved webshop akcija donosi 20 posto popusta na sve jakne i kapute za žene od kojih izdvajamo: pamučna jakna, kopčanje patentnim zatvaračem, dostupna u više boja, kaput od mješavine vune, niski uspravni ovratnik, dugi rukavi s manšetama, motoristička jakna od umjetne kože.

Jakne i kaputi za muškarce također su sniženi u Reserved webshop akciji: jakna s džepovima, klasičan ovratnik, kopčanje gumbima, dugi rukavi s manšetama, bomber jakna, dugi rukavi, dva bočna džepa dostupna u više boja, prošiveni prsluk, niski uspravni ovratnik, dva otvorena džepa.

Prsluk od umjetne kože za djevojčice, dostupan u tri boje, parka ležerna dizajna izrađena od glatke tkanine za djevojčice, lagana jakna s kapuljačom za dječake, niski uspravni ovratnik, dugi rukavi s rebrastim rubovima neki su od proizvoda za djecu koji su sniženi uz kod RE20HR u Reserved webshop akciji.

Provjerite ponudu i nabavite jakne i kapute po 20 posto nižim cijenama u Reserved webshop akciji. Popust se ostvaruje uz kod RE20HR. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Reserved webshop akcija vrijedi do 11. travnja 2022. godine.