Planet obuća webshop akcija 50% popusta na drugi par

Planet obuća webshop akcija 50% popusta na drugi par

Planet obuća webshop akcija

Planet obuća webshop akcija vrijedi do 07.03.2022.

U Planet obuća webshop akciji iskoristite super pogodnost: kupite jedan par obuće i ostvarite 50 posto popusta na drugi! Nabavite žensku, mušku ili dječju obuću po super cijenama. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300 kuna. Planet obuća webshop akcija vrijedi do 7. ožujka 2022. godine.

Planet obuća webshop akcija donosi 50 posto popusta na drugi par. Iz ponude ženske obuće izdvajamo: modne tenisice Tom Tailor u bijeloj boji sa naglašenim potplatama, tenisice slip-on Elviton, elegantne cipele Tamaris s kitten tankom petom i zašiljenim vrhom, te prednjom ukrasnom kopčom.

Muške tenisice za dvoranski nogomet Joma, muške tenisice Bugatti aerodinamičnog oblika, odlične za treniranje i trčanje, muške gležnjače s pojačanim ripnastim potplatama neki su od proizvoda za muškarce iz ponude a u Planet obuća webshop akciji iskoristite 50 posto popusta na drugi par obuće.

U Planet obuća webshop akciji iskoristite 50 posto popusta na drugi par i prilikom kupovine dječje obuće: kožne sandale za djevojčice s otvorenim prstima i petom, s kožnim gornjištem u srebrnoj boji, svjetleće tenisice s likom superjunaka Spidermana, gumene čizmice Elviton za djevojčice.

Iskoristite Planet obuća webshop akciju i ostvarite 50 posto popusta na drugi par ženske, muške ili dječje obuće. Ne propustite i druge webshop akcije obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Planet obuća webshop akcija vrijedi do 7. ožujka 2022. godine.