Pevec katalog

Pevec katalog

Pevec katalog listopad

Pevec katalog listopad vrijedi od 11.10. do 31.10.2012. godine

Aktualni Pevec katalog za drugi dio listopada s odličnom akcijom proizvoda prilično aktualnim za ovo doba godine.

Kako dolaze hladniji dani, tako vam je Pevec u svom novom Pevec katalogu ponudio široku i cijenom povoljnu akciju na peći, kamine i električne uređaje za grijanje kućnih prostora. Ova Pevec akcija na proizvode za grijanje uključuje kamine raznih vrsta, veličina i cijena i seže sve do električnih grijalica raznih snaga, više i manje poznatih proizvođača.

U nastavku Pevec kataloga, pogledati možete ponudu Pevec bijele tehnike u sklopu koje u ovom akcijskom razdoblju do kraja listopada razne zamrzivače i hladnjake, te perilice rublja, posuđa i razne štednjake možete nabaviti po prilično prihvatljivim cijenama. Kao i kod proizvoda za grijanje, kod akcije bijele tehnike radi se većinom o popularnim proizvođačima, čiji proizvode i danas možemo pronaći u većini kućanstava u Hrvatskoj.

Dalje, nakon Pevec bijele tehnike, dolazi nam akcijska ponuda prijenosnih računala s početnom cijenom od 2.399kn, raznih konfiguracija, HP, Toshiba, Lenovo, Acer i Samsung proizvođača, nakon akcije laptopa od tehničke ponude pogledajte i akciju na LCD/LED/Plasma televizije.

U drugom dijelu Pevec kataloga nastavlja se vrhunska akcijska ponuda.

Gdje najlakše pronaći Einhell plinske termogene ili Einhell dizelske grijače zraka ili bilo koje druge specijalizirane alate koji vam mogu zatrebati u obavljanju profesionalnih poslova? Pevec ih ima sve! I ne impresionira sama širina ponude, koliko impresioniraju povoljne cijene, vrhunski i dokazano dobri proizvođači i lagana dostupnost svih Pevec proizvoda diljem Hrvatske.

Nakon ponude specijaliziranih alata, stiže akcija na proizvode za kupaonice, razni kupaonski elementi, tuš kabine, kupaonski blokovi ili manji kupaonski proizvodi po posebnim su cijenama tokom tekućeg listopada.

Keramičke pločice prve klase također su na akciji, raspon cijena kreće se od 49.90kn do 99.90kn.

Pri samom kraju ovog Pevec kataloga pogledajte ponudu proizvoda za građenje koja uključuje razna ljepila i zidne boje, te ponudu za unutarnje uređenje, kao same proizvode za uređenje vrta.

Kako se bliži blagdan Svi sveti, Pevec vam nudi posebnu akciju na proizvode iz vlastitog cvjetnog programa.

Ovaj trinaesti Pevec katalog zatvaramo ponudom za domaćice koja uključuje razne setove posuđa, lonce, tave, sušila za rublje i slično.

I na samom kraju, super, super ponuda iz Peveca za listopad 2012. godine! Definitivno bi ste trebali odvojiti minutu, dvije i prelistati osobno ovaj Pevec katalog ukoliko tražite ovakve proizvode. S razlogom je Pevec autoritet u svom području djelatnosti i što se nas tiče, Pevec katalog nas je još jedan put impresionirao odličim izborom proizvoda i povoljnom cijenom istih.

Planirate li posjetiti Pevec pogledajte i ostale Pevec kataloge na jednom mjestu: Pevec katalog.

Uživajte u ovom odličnom Pevec katalogu!