Pevec Koprivnica

Pevec Koprivnica

Pevec Koprivnica

Sve informacije o Pevec Koprivnica prodajnom centru

U nastavku pročitajte najvažnije informacije o Pevec Koprivnica prodajnom centru: Lokacija, radno vrijeme, kontakt telefon i email, ponuda artikala i usluga u Pevec Koprivnica centru, Pevec Koprivnica u katalozima i akcije u prodajnom centru Pevec Koprivnica.

Pevec Koprivnica – Lokacija, dostupnost i kontakt

Pevec Koprivnica prodajni centar smješten je u koprivničkoj poslovnoj zoni Radnička, na adresi Radnička cesta br. 10. Do Pevec Koprivnica centra doći ćete lako skretanjem na kružnom toku sa Bjelovarske ceste. Veliki objekt od 8200 m2, sa istaknutim tipičnim žuto zelenim Pevecovim bojama i logom, lako ćete uočiti dolaskom u Poslovnu zonu.

Prodajni centar Pevec Koprivnica ponovno je otvoren za Vas 2010. godine te Vam je dostupan svakim radnim danom od ponedjeljka do subote od 08,00 sati do 20,00 sati. Nedjeljom je Pevec Koprivnica zatvoren. Kontakt telefon Pevec Koprivnica prodajnog centra je 048 493 300 a adresa elektroničke pošte email:[email protected].

Ponuda Pevec Koprivnica prodajnog centra

Na više od 8000 m2 prodajno skladišnog prostora Pevec Koprivnica Vam nudi kompletan standardni Pevec asortiman. Pevec je maloprodajni trgovački lanac neprehrambene robe i njegov asortiman obuhvaća: program vrt – (vrtna mehanizacija i vrtni namještaj, cvijeće, alati), građevinski materijal, boje i lakovi, drvenariju, namještaj, sanitarije i keramiku, bijelu i smeđu tehniku, male kućanske aparate, rasvjetna tijela kao i razne manje predmete za domaćinstvo, kao i audio, video i informatičku opremu. U Pevec Koprivnica očekuje Vas i program za sportske i rekreativne aktivnosti (bicikla, sportski rekviziti, sprave za vježbanje i sl.) auto program (auto, auto gume, auto kozmetika, brisači i sl.).

Više od 50 zaposlenih djelatnika prodajnog centra Pevec Koprivnica nudi Vam i niz usluga od kojih izdvajamo usluge dostave, miješanja i toniranja boje, šivanja zavjesa po mjeri te montaže bicikala i vrtne mehanizacije.

Za najtočniju informaciju o raspoloživosti određenog artikla ili usluge u Pevec Koprivnica prodajnom centru savjetujemo kontaktirati prodajno osoblje na navedeni broj telefona.

Pevec katalozi donose Vam ponudu Pevec Koprivnica centra

U nekom od Pevec kataloga potražite aktualnu ponudu Pevec Koprivnica prodajnog centra. Prelistajte online Pevec katalog, skupni za sve centre u Hrvatskoj ili provjerite da li je izdan poseban katalog za Pevec Koprivnica prodajno mjesto. Naime, u slučaju posebne ponude u nekom prodajnom mjestu, pa tako i u Pevec Koprivnica centru, Pevec izdaje specijalizirane kataloge. Olakšajte si kupnju, uštedite sebi vrijeme, trud i novac, prelistajte online Pevec katalog iz svog naslonjača i pregledajte kompletnu Pevec ponudu. Pratite redovito sva izdanja Pevec kataloga i pronađite Pevec Koprivnica najbolju ponudu.

Pevec Koprivnica akcije

U današnje vrijeme krize svima nam je važna niža cijena. Akcijske cijene, popusti, sniženja i rasprodaje u Pevec Koprivnica prodajnom centru pratite također u Pevec onlina katalozima. Artikle na akciji u Pevec Koprivnica centru potražite u specijaliziranim Pevec akcije katalozima. Svi popusti, sniženja i rasprodaje obično su oglašeni u specijaliziranim katalozima Pevec akcija. Potražite akcije u Pevec Koprivnica centru u skupnim Pevec akcija katalozima te provjerite postoji li posebni katalog Pevec Koprivnica akcije. Za akcije i sniženja koje vrijede u svim centrima, pa tako i u centru Pevec Zadar provjerite sve Pevec akcija kataloge.

Pevec Koprivnica ključne informacije

Adresa: radnička cesta 10, Koprivnica
Telefon 048 493 300
Email: [email protected]
Puno Radno vrijeme Pevec Koprivnica centra možete pogledati ovdje: Pevec radno vrijeme Koprivnica.

Sve informacije koje imamo o ovoj tvrtci možete pronaći u rubrici: Pevec. Aktualne ponude u Pevec trgovinama možete pronaći ovdje. Za zadnje Pevec Koprivnica kataloge pratite ovu vezu: Pevec katalog Koprivnica, a za zadnje Pevec akcije sljedite ovu vezu: Pevec akcije.

Da li ste već posjetili Pevec Koprivnica prodajni centar? Javite nam vaša iskustva osobljem i ponudom. Želimo čuti da li je Pevec Koprivnica prodajni centar ispunio sva vaša očekivanja ili imate neku kritiku za podijeliti s nama.