Pevec Pula

Pevec Pula

Pevec Pula

Sve informacije o Pevec Pula trgovini

Pročitajte što možete naći u Pevec Pula prodajnom centru, kako doći do Pevec Pula prodajnog centra, saznajte kontakt podatke, pronađite Pevec Pula ponudu i akcije u online izdanjima kataloga tvrtke Pevec.

Što možete pronaći u centru Pevec Pula

Sav asortiman maloprodajnog neprehrambenog lanca Pevec možete pronaći i u Pevec Pula prodajnom centru. Na 12.000,00 m2 Pevec Pula Vam nudi širok izbor pribora za vrt i hobi (vrtnu mehanizaciju, cvijeće i sve potrebno za uzgoj cvijeća), auto gume, auto kozmetiku, tepihe i ostalu sitnu opremu za Vašeg limenog ljubimca, velik izbor bicikla, sportski program sprava i rekvizita za vježbanje. Na odjelu bijele tehnike i odjelu domaćinstva u Pevec Pula centru birajte kućanske aparate, a za kompletno uređenje doma posjetite i odjele namještaja, keramike, sanitarije i rasvjete kao i odjel drvenarije sa vratima i prozorima. Možda Vam za sve to zareba i alat te nešto od građevinskog materijala, boja i lakova, koje također možete pronaći u Pevec Pula centru. Upotpunite sve to audio, video i informatičkom opremom. U prodajnom centru Pevec Pula nude Vam se brojne servisne usluge kao što su šivanje zavjesa po mjeri, dostava, rezanje i piljenje drvenarije, montaža vrtne mehanizacije te toniranje i mješanje boja.

Kako i u kojem radnom vremenu posjetiti Pevec Pula centar?

Od kako je obnovljeni centar Pevec Pula ponovno otvorio svoja vrata kupcima u ožujku 2010. godine, možete ga posjetiti svakim radnim danom od ponedjeljka do subote u vremenu od 08:00 do 20:00 sati a nedjeljom od 08:00 do 15:00 sati. Praznicima i neradnim danima je Pevec Pula uglavnom zatvoren. Pevec Pula prodajni centar nalazi se na adresi Industrijska 15, Pula, na samom ulazu u gradsku industrijsku zonu. Do Pevec Pula centra vode Vas i postavljeni putokazi za centar. Prodajno osoblje Pevec Pula centra možete kontaktirati na telefon 052 378 000 ili putem elektronske pošte na email: [email protected].

Pevec katalozi donose Vam istaknutu ponudu iz cjelokupnog asortimana Pevec Pula

Potražite detaljniji pregled ponude Pevec Pula u nekom od kataloških izdanja. Prelistajte brzo i jednostavno online Pevec katalozi izdanje iz udobnosti svog naslonjača, provjerite ponudu i cijene prije nego se zaputite u Pevec Pula centar. Ponudu Pevec Pula centra potražite u skupnom Pevec katalogu koji se odnosi generalno na sve centre ili provjerite da li je izdano posebno izdanje kataloga baš za Pevec Pula centar. Tjedne i prigodne Pevec kataloge možete prelistati online na ovim stranicama.

Pevec Pula akcije

U Pevecu su česte akcije, sniženja, popusti i rasprodaje a svaka takva akcija uglavnom je oglašena u posebnom katalogu. Ako ste zainteresirani za Pevec Pula akcije provjerite da li je izdan poseban katalog akcija za ovo prodajno mjesto, ili potražite skupni Pevec akcije katalog. Za akcije i sniženja u centru Pevec Pula, pregledajte aktualni popis Pevec katalozi na našim stranicama. Prelistajte Pevec kataloge i potražite ponudu Pevec Pula centra, posjetite Pevec Pula na adresi Industrijska 15, Pula, na ulazu u gradsku industrijsku zonu. Pevec Pula za Vas je otvoren svaki dan, uključujući nedjelju!

Pevec Pula ključne informacije

Adresa: Pevec Pula, Industrijska 15, Pula
Kontakt telefon: 052 378 000
Email: [email protected]

Radno vrijeme Pevec Pula centra kao i ostalih Pevec centara pogledajte ovdje: Pevec Pula radno vrijeme.

Zadnje Pevec Pula akcije pogledajte na vezi u nastavku: Pevec akcija. Aktualne Pevec kataloge akcija možete prelistati ovdje: Pevec Pula katalog. Tražite li neke druge informacije o Pevec centrima koje nisu ovdje navedene, pogledajte rubriku u kojoj imamo sve informcije o Pevec tvrtci.

Kakvi su vaši dojmovi o Pevec Pula prodajnom centru? Da li je ponuda prodajnog asortimana i sama usluga na razini kvalitete koju očekujete od Pevec-a, jeste li zadovoljni Pevec Pula centrom i jesu li vaša očekivanja u potpunosti ispunjena, možete nam javiti niže u formi za komentiranje. Zanima nas što imate za komentirati o Pevec Pula prodajnom centru.