Konzum katalog

Konzum katalog

Konzum katalog neprehrana

Konzum katalog neprehrana vrijedi od 04.04. do 17.04.2013 godine

Aktualni Konzum katalog neprehrana od 4. do 17. 4. 2013, pogledajte Novi Konzum katalog neprehrana s povoljnim artiklima za uređenje doma, vrta, odjećom i zabavnom opremom.  Iz novog Konzum katalog neprehrana posebno preporučamo extra povoljnu apartmansku opremu kao što su vrtna/balkonska garnitura za 1699,00 kn, pomoćni ležaj na rasklapanje za 269,00 kuna, pamučna posteljina za 79,00 kuna, ručnici za nevjerojatnih 4,99 kn, široki izbor povoljnog posuđa i ostalo.

 

Konzum katalog iz asortimana neprehrane ovaj put Vam donosi zaista senzacionalnu ponudu apartmanske opreme. Osim moderne i atraktivne vrtne garniture sa tri sjedalice i klub stolićem za samo 1699,00 kn pronađite i klima uređaj za manje od 1900 kuna i tv 56 cm monitor za samo 996,00 kuna. Novi Konzum katalog donosi Vam i set posteljine dopadljivog uzorka za samo 79,00 kuna, vrlo povoljne jastuke i prekrivače, a za Vašu kupaonicu niske cijene ručnika i sve ostale kupaonske opreme, uključujući kupaonski namještaj te perilicu rublja uz koju na poklon dobivate glačalo.

 

Apartmanska oprema svakako nije sve što ćete u novom Konzum katalog izdanju pronaći. Na stranicama ovog Konzum katalog izdanja očekuje Vas program kvalitetnih  Hespo madraca i jastuka za zdravo i okrepljujuće spavanje, a u rubrici Aktivna igra pronaći ćete veliki izbor  maštovitih igračaka za Vaše klince, od kojih izdvajamo dječji motocikl na akumulator, u varijanti za dečke i za curice.

 

 

Naša posebna preporuka za ovo Konzum katalog izdanje ide za program dječje odjeće za sezonu proljeće/ljeto 2013. godine. Obucite vaše  klince za male novce u odjeću iz nove Konzum katalog ponude, odaberite capri tajice za zaista povoljnih 29,99 kuna, haljinice za 69,00 kuna,  komplete hlača i majica za dečke za samo 39,00 kuna, kroksice za 19,99 kuna i još mnogo toga.

 

Za pregled cjelokupne ponude prelistajte novi Konzum katalog neprehrana koji vrijedi do 17. 4. 2013.

Ako želite uvijek biti u tijeku svih sniženja u Konzumu preporučamo Vam da pratite našu rubriku Konzum akcije. Za sve ostale novosti u vezi trgovačkog lanca Konzum i informacije o prodajnim mjestima pogledajte rubriku Konzum.

 

Uz Konzum katalog neprehrana do 17. 4. pogledajte i druge Konzum kataloge u rubrikama eksterijer ili vrt