Super Konzum

Super Konzum

Super Konzum

Super Konzum

Super Konzum – Informacije o Super Konzum trgovinama

Super Konzum trgovine u Hrvatskoj možete pronaći u mnogim većim i manjim gradovima. U Hrvatskoj trenutno ima više tipova Konzum trgovina. Najzastupljenije Konzum trgovine su Super Konzum i Maxi Konzum. U svim trgovinama pa tako i Super Konzum trgovinama većinom možete pronaći atraktivnu i veliku ponudu robe široke potrošnje. Super Konzum trgovinama dominira asortiman svježeg voća i povrća, delikatesa i mlijeka lokalnog i kontroliranog porijekla. U prodajnom asortimanu Super Konzum trgovina možete pronaći u većem dijelu Hrvatske proizvode, s ukupnim udjelom koji je veći od osamdeset posto, što je općenita strategija Konzuma kao najvećeg domaćeg lanca maloprodaje. Osim navedenih proizvoda u Super Konzum trgovinama očekuju vas još i proizvodi Konzum vlastite roble marke K Plus, koja je poznata po vrlo dobroj kvaliteti i prihvatljivim cijenama. U nastavku donosimo neke gradove u kojima možete kupovati u Super Konzum trgovinama:

Super Konzum u Hrvatskoj

Super Konzum trgovine zastupljene su u sljedećim gradovima: Šibenik, Dubrovnik, Zagreb, Đakovo, Čakovec, Čazma, Brckovljani, Zadar, Vukovar i mnogi drugi veći i manji Hrvatski gradovi. Kako je tvrtka Konzum u stalnoj ekspanziji moguće je da su od vremena pisanja ovog članka, otvorene i mnoge druge Super Konzum trgovine. Za najpreciznije informacije, kao i za sam popis Super Konzum trgovina preporučamo vam da posjetite službene internet stranice tvrtke Konzum. Na tom mjestu možete pogledati kompletan popis svih trgovina s kojima Konzum u Hrvatskoj posluje.

Planirate li osobno posjetiti Super Konzum, kao i ostale Konzum trgovine, na ovom linku u nastavku možete prelistati posljednji Konzum katalog: Konzum katalog. Ipak ukoliko više volite Konzum akcije, na ovom linku možete pogledati samo aktualne Konzum akcije, dok sve objave koje imamo o Konzumu možete pronaći na ovom mjestu: Konzum.

Radna vremena Super Konzum poslovnica u Hrvatskoj, kao i adrese možete pogledati na ovom linku: Konzum radno vrijeme.

Pratite linkove poviše i pogledajte koji je Super Konzum najbliži prema mjestu vašeg stanovanja.

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!