Konzum online

Konzum online

Konzum online

Konzum Online

Konzum Online prodavaonica informacije

Konzum online trgovina. U nastavku pročitajte informacije o Konzum online trgovini koju možete pronaći i koristiti na internet adresi online.konzum.hr.

Konzum online prodavaonica namjenjena je za korištenje svim građanima, Konzum kupcima starijim od 18 godina. Konzum online trgovina dostupna je za korištenje bez dodatnih naknada koje se u nekim slučajevima plaćaju za korištenje. Sam postupak korištenja je jednostavan. Posjetite internet adresu Konzum online trgovine i kroz jednostavnu navigaciju izaberite grupu proizvoda koja vas zanima, nakon toga izaberite pojedine proizvode koje odlučite kupiti i dodajte ih u internet košaricu. Na samom kraju kada poželite zaključiti kupnju tj. predati narudžbu, slijedite upute odaberite način plaćanja i predajte svoje osobne podatke kako bi dostavljači znali kome i na koju adresu naručene proizvode treba dostaviti. Proizvode naručene u Konzum online trgovini isporučiti će Konzum prodajna mjesta u Zagrebu na adresi Sarajevska ulica broj šest i Huzjanova ulica broj dva.

U Konzum online prodavaonici možete pronaći kompletan Konzum asortiman koji se i inače nalazi u ponudi. Sve cijene istaknute su uz sam proizvod, u kunama i s uključenim PDV-om. Obratite pozornost da su pojedine slike proizvoda ilustracije i da može doći do odstupanja od stvarnog igleda. Ovo je uobičajena praksa za internet trgovine i po ovom dijelu Konzum nije nikakva iznimka.

Naručivanje iz Konzum online trgovine

Naručivanje proizvoda iz Konzum online trgovine obavlja se u potpunosti elektroničkim putem. Kako je nešto više spomenuto, klikom na ‘dodaj’ izabrani artikl biti će spremljen u vašu web košaricu. Proces narudžbe se smatra zaključenim kada na vaš email, onaj koji ste ostavili pri kupnji, stigne potvrda da je narudžba uspješno zaprimljena i čeka na dostavljanje. Kako je email često nepouzdan način komunikacije, postoji mogućnost da na vaš email iz nekog razloga ne stigne potvrda narudžbe. U tom slučaju, unutar svog email-a provjerite ‘neželjena pošta’ folder kao i da li ste ispravno izvršili narudžbu. Iz našeg iskustva, često se zna dogoditi da kupac pogrešno upiše email, čime narudžbu nije moguće izvršiti. Ukoliko ste sigurni da ste sve ispravno unijeli i da je potvrdni email iz Konzum online trgovine trebao stići, a ipak ga nema možete se obratiti na Konzum besplatni informacijski broj 0800 400 000 gdje će operateri prema vašim osobnim detaljima i detaljima narudžbe provjeriti i otkloniti uzrok problema.

Konzum će vam na adresu ostavljenu prilikom narudžbe dostaviti proizvode koji su dostupni na zalihama. U slučaju da u međuvremenu pojedini proizvod nije dostupan, djelatnici Konzuma kontaktirati će vas telefonski ili putem email-a predložiti vam zamjenski proizvod ili na vaš zahtjev ukloniti naručeni. Međutim, ukoliko je proizvod bio raspoloživ u trenutku narudžbe u najvećem broju slučajeva biti će i uspješno dostavljen.

Dostava i plaćanje proizvoda iz Konzum online trgovine

Sve proizvode koje u Konzum online trgovini naručite biti će zaštićeni na način da se prilikom dostave neće oštetiti, ali svejedno kao kupca vaša je obaveza dostavljene proizvode pri preuzimanju provjeriti kako biste odmah mogli oštećene proizvode reklamirati ili jednostavno odbiti preuzeti. Važno je provjeriti dostavljenu robu jer Konzum vam naknadne reklamacije nakon preuzimanja nije dužan uvažiti.

Sve proizvode naručene u Konzum online trgovini možete platiti na jedan od tri dostupna načina plaćanja. Kreditnom karticom (uključuje i debitnu karticu), gotovinom ili Konzum bonovima. Cijena dostave proizvoda nije u cijeni narudžbe i dodatno se plaća prema jasno istaknutom cjeniku koji možete pronaći na web stranicama Konzum online prodavaonice. Visina cijene dostave ovisi o vrijednosti narudžbe.

Reklamacije proizvoda Konzum online trgovine

Ukoliko ste utvrili nepravilnosti u proizvodima koje ste naručili i vaša je reklamacija opravdana prigovor možete uputiti putem email-a, telefona ili pismeno. Povrat naručenih proizvoda moguć je u slučajevima kada isporučena pošiljka sadrži proizvode koje niste naručili, kada je naručenim proizvodima istekao rok vrijednosti ili kada naručeni proizvodi imaju fizička oštećenja koja nisu nastala prilikom dostave. Kako smo prethodno naveli, važno je nepravilnosti prijaviti dostavnim službenicima odmah po preuzimanju jer kada preuzmete robu smatra se da narudžba ispravno dostavljena.

Vaši osobni podaci u Konzum online trgovini

Konzum na internet stranicama Konzum online trgovine, u sklopu izjave o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka, navodi kako su svi vaši osobni podaci koje ostavite prilikom narudžbe potpuno zaštićeni od trećih strana. Kako je Konzum ozbiljna tvrtka s višegodišnjim iskustvom u maloprodaji i odnosu s kupcima, nema razloga vjerovati i sumnjati da vaši osobni podaci doista nisu maksimalno zaštićeni. Do sada nismo primjetili bilo gdje u bespućima interneta da se bilo tko žali na povredu privatnosti u ovom smislu. Prilikom narudžbe Konzum prikuplja samo podatke nužne za uspješnu realizaciju vaše narudžbe. Vaši osobni podaci, kako se navodi na Konzum online stranicama, dostupni su samo osoblju koje realizira narudžbe, a svi sudionici odgovorni su za poštivanje vaše privatnosti.

I na samom kraju zaključak Konzum online trgovine. Kupujući putem interneta štedite vrijeme i živce. Sve proizvode koje možete pronaći u trgovinama možete pronaći i u Konzum online shopu. Konzum se doista potrudio da vam osigura najbolje moguće korištenje svoje online trgovine, osigurao vam je sigurnost osobnih podataka i kupnje, stoga ukoliko razmišljate o online narudžbi robe široke potrošnje Konzum online trgovina dobar je izbor.

Prije posjete Konzum online trgovini prelistajte posljednje Konzum kataloge na ovom linku: Konzum katalog ili pogledajte koje su aktualne Konzum akcije u trgovinama diljem Hrvatske. Sve Konzum objave na jednom mjestu možete pronaći ovdje: Konzum. Preferirate li ipak osobni odlazak u Konzum trgovine ovdje možete pogledati aktualna Konzum radna vremena: Konzum radno vrijeme.

Odlučite li se ipak za internet narudžbu, želimo vam ugodno iskustvo pri kupnji u Konzum online trgovini.

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!