Konzum katalog ljeto 2012

Konzum katalog ljeto 2012

Konzum katalog ljeto 2012

Novi konzum katalog vrijedi od 28.06 – 11.07. 2012 godine

Novi Konzum katalog za ljeto 2012 u punom smislu pripremljen je za sve ljetne radosti i totalnu uživanciju na moru. U ovaj katalog svakako vrijedi zaviriti, jer osim atraktivnih cijena standardnih ljetnih proizvoda Konzum ovaj put u prvi plan stavlja Explorerov čamac na napuhavanje dovoljno velikih dimenzija da jedna osoba ili dvije manje mogu komforno i veselo plutati morskim duljinama i širinama sunčajući se vrućem ljetnom suncu. Dimenzije čamca su 185x94x41, a paket još sadrži konopce, set za brzi popravak i naravno, vesla. Cijena:99kn.

Za manje avanturistički nastrojene i hlada više željne Konzum je pripremio također atraktivne cijene popularnih ležaljki i suncobrana, cijena: 79kn.

U ovom Konzum katalogu zanimljiva je još i ponuda za kupnju udđbenika, za osnovnoškolce gdje svi koji naruče udžbenike putem Konzuma ostvaruju pravo na 10% popusta na kompletan školski asortiman. Ovo je lijepa ušteda posebno ako imate više školaraca. Ova Konzumova ponuda vrijedi do 19.08.! zato obratite pozornost na vrijeme ako vam je zanimljivo.

Ostatak Konzum kataloga također sadrži brojne zanimljive artikle za odmor na moru, odjeću, za vrt i okućnicu i slično. Naša preporuka: svakako prelistajte!

Sve konzum kataloge potražite ovdje: Konzum katalog