Konzum katalog Blagdanski vodič

Konzum katalog Blagdanski vodič

Konzum katalog

Konzum katalog Blagdanski vodič vrijedi od 05.12. do 31.12.2013 godine

Konzum katalog – Specijalno izdanje Blagdanski vodič – sve što trebate za savšene blagdane: blagdanska kuharica i gastro savjeti, prijedlozi za poklone, najveći izbor božićnih dekoracija, ideje z blagdansko uređenje interijera i najpovoljnije ponude blagdanskog asortimana iz Konzum prodavaonica, pogledajte Konzumov blagdanski vodič i spremni dočekajte blagdane.

Ponuda Konzum katalog Blagdanski vodič vrijedi od 5. prosinca do krara 2013. godine.

Sve za božićne kolače – svi najbolji sastojci, kuhinjski aparati i posuđe za pripremu i posluživanje te recepti za slastice,  ali i slane blagdanske delicije, uz gastro prijedloge za kombiniranje s najboljim vinima – Konzum katalog donosi obilje savjeta za blagdansku trpezu, uz detaljan pregled ponude i cijena svih proizvoda u Konzum prodavaonicama.

Pogledajte i Konzum katalog ponude svečanog blagdanskog posuđa za serviranje; servisi za jelo, pribor za jelo, stolnjaci, ubrusi i ostali kućni tekstil s božićnim motivima i savjeti za dekoriranje božićnog stola.

Konzum katalog donosi i najveću ponudu božićnih ukrasa: božićno drvce, kuglice, girlande, svijeće i ostali ukrasi, kao i prijedlozi za poklone: igračke, slatkiši, čizmice Svetog Nikole i vrlo povoljni kozmetički setovi

Pogledajte odlične prijedloge za poklone  do 20,00 kuna, do 50,00, do 100,00, 200 i 500,00 kuna

Prelistajte Konzumov blagdanski vodič i saznajte sve što trebate znati za savršen blagdanski ugođaj. Pratite i ostale objave u našoj rubrici Konzum katalog, a za još više dobrih blagdanskih ponuda zavirite u našu rubriku Božić 2013. i odaberite još neki od mnogobrojnih aktualnih kataloga.

Konzum katalog Blagdanski vodič vrijedi od 05. do 31. prosinca 2013. godine.