kika katalog

Kika katalog

Kika katalog vrtni namještaj vrijedi od 11.03. do 15.09.2013 godine

Prelistajte odličan Kika katalog vrtnog namještaja. Na čak 132 stranice Kika katalog vam donosi moderne i cijenom povoljne proizvode koji će ovog proljeća savršeno doći uz vaš vrt ili mjesto na kojem boravite u prirodi. Pogledajte razne vrtne garniture, vrtne stolice, stolove, manji i veći vrtni namještaj, a niže pročitajte više informacija o samom Kika katalogu vrtnog namještaja.

Napokon nam dolaze dani koji postaju sve duži, a sunčeve zrake okupiraju naše misli. Kako bismo nadolazeće toplije dane učinili savršenim, Kika katalog vam donosi reprezentativni vrtni namještaj koji možete pronaći u ovododišnjem izdanju Kika kataloga vrtnog namještaja.

Udobnost & Stil
Udobnost & Stil nova je linija vrtnog namještaja iz Kika kataloga osmišljena za Vas od strane Jardini stručnjaka za vrt. Stilski skladne linije udobno se uklapaju u svaki ambijent koji Vas pokreće. Prepustite se užitku s novim asortimanom vrtnog namještaja.

Jednostavnost & Preglednost
Jednostavnost i preglednost: pojmovi koji ocrtavaju i uzdižu prirodu. Zamišljeno kao kontrast ili kao dodatak svakom remek-djelu. Uz svu svoju jednostavnost i preglednost, Kika katalog program vrtnog namještaja Jardini nudi jednostavno sve.

Romantično & Prirodno
Romantično je prirodno i dio programa Jardini. Bitno je prepustiti se i uživati svim osjetilima te pronaći put natrag u stvarnost. Neka snovi postanu stvarnost!

Balkonija.
Modni pojam koji ne smije biti podcijenjen. Balkon je oaza iza balkonskih vrata, mjesto koje u proljeće s veseljem uređujemo i od kojeg se na jesen sa sjetom opraštamo… Vaš balkon to zaslužuje.

Wellness, plaža & zabava. Dječji svijet
Svatko od nas još uvijek skriva dijete u sebi. Užurbana svakodnevnica često potiskuje taj osjećaj u zaborav. Upravo iz tog razloga bitno je izdvojiti malo vremena samo za sebe i barem na trenutak vratiti se u vrijeme bezbrižnosti. Jardnini nudi za to odgovarajući namještaj. Neka Vam Jardini upotpuni taj osjećaj!

Vrtne zabave & Ložišta & Dekoracije & Vatra
Element koji i danas fascinira svijet. Njeno obuzdavanje jedan je od najvećih uspjeha čovječantva. Magična privlačnost plamena postiže svoj vrhunac u pomno smišljenim ložištima.

Ukoliko tome dodate nekoliko lijepih i korisnih vrtnih ukrasa, uspjeh Vašeg druženja uz roštilj je zajamčen.

Kika katalog vrtnog namještaja na ovoj sjajnoj akciji donosi zabavu za cijelu obitelj u outdoor prostoru. Na akciji Kika kataloga tako su se našli i programi namještaja, ali i sitnica za zabavu.

Kika atalog namještaja tkao ima dvosjede i trosjede te stolove od pletiva koje je idealno za pripremu vrtnih zabava i obiteljskog druženja, a tu su i suncobrani te ležaljke ako planirate provesti dan na plaži ili na jezeru.

Ovaj Kika katalog pripremio je i bogatu ponudu vrtnoj namještaja za ljubitelje drugih stilova pa su tu na akciji i namještaji izrađeni od drveta i drvnih primjesa, a sve ovisi o vašem ukusu jer za kupnju u Kiki ne trebate veliki budžet!

Povoljnu kupnju u Kiki možete još više olakšati i to kupnjom na rate koju Kika odobrava na više kreditnih kartica. Što sve možete nabaviti u Kika katalog vrtnoj namještaja pogledajte u Kika katalog a za sve ponude Kika salona zavirite u katalozi.net/kika.

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Sve ostale Kika kataloge, od kojih su neki i aktinivi te proizvodi iz njih dostupni u Kika trgovinama diljem Hrvatske, možete pronaći u rubrici: Kika. Sve o Kiki na jednom mjestu, akcije, katalozi i informcije o prodajnim centrima pogledajte na ovom mjestu: Kika Hrvatska.

Što vam nude drugi trgovci namještaja, možete pronaći u rubrici: Namještaj.

Uživajte uz odlični Kika katalog vrtni namještaj!