Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog veliko sniženje

Kika katalog sniženje vrijedi od 07.01. do 20.01.2013. godine

Kika katalog velikog sniženja i velikih popusta. U nadolazećem Kika katalogu popularni proizvodi za dom sniženi su do 50%, a pojedini artikli i do 70%. Također u Kika katalogu pogledajte i akciju -20% popusta na sav asortiman s rasprodaje.

Kika katalog veliko sniženje dolazi kao izvrstan poklon svim Kika klijentima početkom 2013. godine ! Kika katalog tako daje 20 posto na sav asortiman s rasprodaje!

Ali, to nije sve. Kika katalog neke artikle prodaje i po čak 70 posto nižim cijenama! Snižena cijena od 40 posto pak dolazi na bračnu spavaću sobu koja sad košta 2.790 kuna! Na akciji se mogu kupiti i pojedinačni elementi pa tkao crno-bijeli krevet za spavanje košta 1.490 kuna i snižen je 30 posto, a prekrasni prostrani ormar sad se može kupiti za 25 posto manje novaca, točnije za 1.890 kuna! Naravno, tu su i varijante s ogledalima i u raznim bojama, a sve ovisi o vašem ukusu!

Kika katalog rasprodaja namještaja na akciji donosi i asortiman dječjih soba, dnevnih boravaka, kuhinja i drugih prostorija te uz to donosi i sjajna rješenja za uređenje interijera. Tako se prekrasne garniture od eko kože za dnevne boravke u Kika katalogu mogu naći za već 6.990 kuna! Što još ima Kika katalog pogledajte kod nas a što imaju drugi trgovci namještaj pogledajte u rubrici “Namještaj“, mi imamo sve kataloge!