Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog 1. rođendan Kika Rijeka

Kika katalog 1. rođendan Kika Rijeka vrijedi od 19.11. do 02.12.2012

Proslavite sa Kikom 1. rođendan kike – Rijeka uz posebne ponude i u Slavonskom Brodu!
Ponuda iz ovog prospekta vrijedi samo za poslovnicu u Rijeci i Slavonskom Brodu.

Povodom 1. rođendana Kika Rijeka, Kika je odlučila izdati poseban katalog za Rijeku i Slavonski Brod. Kika katalog Rijeka i Slavonski Brod donosi posute od 30 do 40 posto na kuhinje!

Kika katalog tako predstavlja moderne američke kuhinje s otokom na sredini, a ako niste sigurni koje dimenzije vam odgovaraju, Kika nudi i besplatno računalo planiranje. Naravno, tu je još i 30 posto popusta na kuhinju kao besplatna dostava i montaža!

Kika katalog osim same kuhinje nudi zanimljiv program za blagovaonice, ali i za ostale prostorije. Tako su kuhinjske stolice jednostavnoj dizajna, ali u izvanrednim trendi bojama snižene čak 46 posto!

Osim toga, Kika daje popust i na manje artikle poput čaša za vino i šampanjac koje su snižene 20 posto, ali i čaša za sokove i koktele koje koštaju samo 16.90 kuna! Tu su atraktivne posudice za začine od 17.90 kuna, a kika je čak 50 posto snizila tave za kuhanje.

Što je još Kika katalog pripremila za Rijeku i Slavonski Brod pogledajte kod nas gdje možete vidjeti i kakve su ponude kod drugih klikom miša na “Namještaj”.