Kika katalog

Kika katalog proljetni trendovi

Kika katalog vrijedi od 18.02. do 03.03.2013 godine

Kika katalog proljetnih trendova vrijedi za Kika poslovnice u Zagrebu (Jankomir), Rijeci (Škurinje) i Slavonskom Brodu (Industrijska zona).

Kika katalog proljetni trendovi na ovoj sjajnoj akciji donosi popuste od 20 posto. Popusti u Kika katalog proljenti trendovi donosi akciju namještaja za eksterijere, ali interijere, ovisno o vašim potrebama.

Stoga smo upravo ovaj Kika katalog namjeptaja stavili za naš katalog tjedna! Kika ovim putem daje popust od 20 posto na slike i ogledala, na sav tekstil, ali i na tepihe i tapete!

Osim ove sjajne akcije, i pojedinačni artikli našli su se na akcijskim cijenama. Kika katalog namještaja tako je snizio ručnike, posteljine i poplune, ali i ukrasne jastučiće.

Na akciji Kika kataloga namještaja sniženi su i zastori za tuš koji su sniženi 65 posto pa im je cijena sad 54.90 kunaa, a na akciji su se našle i zavjese za prozore na akcijskim cijenama, kao i ukrasni dekori.

Kika katalog namještaja snizio je i sjedalice te razni drugi namještaj. Što je sve na akciji Kika kataloga namještaja proljetnih trendova pogledajte u katalogu, a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Namještaj’.