Kika dječje sobe

Kika katalog dječje sobe i ured

Kika katalog traje od 06.08. do 09.09.2012 godine

Ovaj Kika katalog dostupan je u Kika centrima u Zagrebu i Rijeci. “Dobro došli u svijet mladenačkih snova!” naziv je Kika akcije kojom vam je omogućena nabavka Kika dječjih soba i uredskih potrepština i po 20% nižoj cijeni.

Nabavite modernu i funkcionalnu Kika dječju sobu “Flexa White” uz popust od 15% i uz veliki izbor elemenata koje možete kombinirati po vlastitoj želji. Dječja soba vam je dostupna u izvedbama: bor masiv, natur ili bijelo lakirano.

U periodu od 10.8. do 12.8. 2012 ili preciznije za ovaj vikend, ostvarite popust od čak 20% na sobe za mlade, ova akcija ne uključuje Hespo sobe, dok u istom periodu također možete nabaviti uredski namještaj također uz popust od 20%.

Od ostalih proizvoda koje ovaj Kika katalog sadrži zanimljivi su Kika kauči, Kika zavjeze, 20% popusta na Kika posteljine te 50% popusta na kompletan raspoloživ vrtni namještaj.

Svakako prelistajte ovaj Kika katalog, ponuda iz Kike je odlična sigurni smo da ćete u Kika centrima Zagreb i Rijeka pronaći mnoštvo proizvoda koje će vam osigurati bolju kvalitetu života ubuduće.

Ostale Kika kataloge potražite na linku u nastavku: Kika katalog

Kika katalog dječje sobe i ured u video obliku: