Kika katalog

Kika katalog Božić

Kika katalog Božić traje od 05.11 do 25.11.2012. godine

Kika će uskoro na poštanske sandučiće svojih korisnika dostaviti Kika božićni katalog. A mi Vam ga donosimo prije svih jer je Kika ove godine napravila zaista iznimnu ponudu artikala.

Za početak valja izdvojiti iz Kika kataloga 40 posto popusta na kuhinje Nolte i 30 posto sniženja na blagovaonske stolove i stolice.

Kika je mislila na sitnice koje interijer čine ljepšim. Stoga za Božić nudi prekrasne ukrasne kutije sa sobovima za poklone, teglice te minijature jelena, jelki i snježne idile.

Kika je donijela izvrsnu ponudu i ostalih predmeta poput okvira za slike s malim anđelima, ali i polarne medvjediće, sovice te ostale sitnice.

U izvrsnoj Kika ponudi tu su i svijećnjaci te lampice i ostala rasvjetna tijela koja obasjavaju naše domove tijekom najljepših praznika u godini.

Kika je izvrsno odabrala i trenutak za akcijske cijene kalupa za torte, kuglofe te muffine koji zamiriše cijeli dom i stvaraju toplu atmosferu tijekom hladnih zimskih dana.

Naposljetku, Kika je mislila i na ponudu za najmlađe pa osim preslatkih igračaka, na akciju stavila i dječja kolica, ali vrhunac zabave za one najmlađe – sanjke!

Što je još Kika pripremila u svom božićnom katalogu provjerite u Kika katalog, a što nude ostali pogledajte u “Namještaj“.