Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog vrijedi od 22.04. do 05.05.2013 godine

Kika katalog – Još jedan u nizu rođendanskih Kika katalog izdanja – popusti i pokloni povom 40 godina Kike u Europi: 20 posto popusta na vrtni namještaj i tekstil, odlične cijene posuđa, ukrasa, pomoćne opreme i svih sitnica za domaćinstvo, čak 50 posto snižene sjedaće garniture, 65 posto snižen tapecirani krevet, zavjese u pola cijene i još mnogo mnogo slavljeničke ponude, prelistajte novi Kika katalog.

 

Kika Vas vodi u svijet novih trendova – ukrasi za domaćinstvo, kućni tekstil i posuđe novog modernog dizajna i stila u živahnim bojama i što je najbolje – po sniženim cijenama. Novi Kika katalog donosi Vam dvanaestodijelni moderni i kvalitetni set posuđa za samo 179,99 kuna, izbor čaša s vrčem u istim tonovima, zdjele za salatu, prostike i podmetače za stol.

 

Prelistajte Kika katalog i pronađite maštovite ukrase za dom; neobične figurice, metalne leptire, omiljene pletene korpe, vaze, prstene za ubruse, svijećnjaka, plutajuće svjećice  i još pregršt zanimljivih sitnica. U novom Kika katalog izdanju pronaći ćete i povoljne ukrasne jastuke u raznim bojama te velike jastuke za sjedenje snižene čak 40 posto.

 

Do 48 posto snižena je posteljina pa izvrsna posteljina od 100% pamuk satena stoji 299,00 umjesto 489,00 kuna. Ručnici su s 49,00 sniženi na 34,40, sušilo za rublje umjesto 149,00 stoji  99,90 kuna, baš kao i koš, daska za glačanje 299,00 umjesto 399,00 a zavjese možete nabaviti u pola cijene!

 

Posebno ističemo akcijsku ponudu namještaja; Kika katalog osim 20 posto sniženja na vrtni namještaj donosi Vam  odabrane stolove i stolice u pola cijene, pa tako moderan stol interesantnog dizajna sada stoji tek 1.399,00 kuna, a stolice 299,00. Odlične sjedaće garniture te sklopivi programi za dnevni boravak još su neki od artikala koje Kika katalog nudi u pola cijene,

 

Posebno rođendansko iznenađenje novog Kika katalog izdanja je nevjerojatnih 63 posto snižen tapecirani krevet za samo 1999 kuna. 10 posto snižena je spavaća soba Mia, 25 posto  ormar s kliznim vratima a dvokrilni ormar stoji samo 1.199. Snižene su i svjetiljke, laminatni podovi, tepisi i još mnogo mnogo artikala.

Pogledajte ovaj, ali  i ostale Kika kataloge, pratite s nama Kiku ali i druge kataloge iz rubrike Interijer

Uz novi Kika katalog i nastavite uživati u rođendanskom slavlju – popusti i pokloni – novi Kika katalog.