Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog vrijedi od 04.02. do 17.02.2013 godine

Kika katalog koji vrijedi do 17 veljače na akciji donosi sjajan namještaj. Osim toga Kika katalog najavljuje i akciju sniženja povodom late night shoppinga 7 veljače kad će sav asortiman biti snižen 15 posto.

Na akciji se nalazi sav namještaj od onog za dnevni boravak do spavaćih soba, dječjih soba i kuhinja. Valja istaknuti odmah odličnu ponudu na kutnu garnituru sniženu 30 posto koja sad košta 5.990 kuna.

Na akciji je i futuristička garnitura po cijeni od 6.990 kuna što znači da je 30 posto snižena. Kika katalog tu donosi i namještaj za dnevni boravak – police, ormariće i vitrine na sniženju od 40 posto, a ona sad košta 4.990 kuna.

Tu su i police za dnevni boravak u bijeloj boji koje su snižene 20 posto pa se tako neki komadi mogu kupiti već od 799 kuna!

Kika tu ne staje! U katalogu dolazi i akcija na krevete za spavaće sobe koji su sniženi 20 i više posto pa se mogu kupiti već od 1.590 kuna, a savršeno se uklapaju u svaki interijer.

Na akciji Kika kataloga nalazi se i ružičasta dječja soba za male princeze, a njena cijena je 1.790 kuna! Što je još na akciji Kika kataloga pogledajte kod nas a što imaju drugi pogledajte u našoj rubrici ‘Namještaj‘.