Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog

Kika katalog vrijedi od 03.06. do 16.06.2013.

Ponuda Kika katalog – prospekta vrijedi za poslovnice Zagreb – Žitnjak, Zagreb – Jankomir, Rijeka i Slavonski Brod.

Kika katalog  – Dobro došli u svijet romantike i sniženih cijena – Kika katalog donosi veliko sniženje blagovaonskog namještaja – 30 posto na programe Paris,   Medoc i Audrey, 50 posto na  Lava Line, do 37 posto snižene  su sjedaće garniture,  30 posto  uredski namještaj Space, 40 posto Vonderstedt i Kuchen kuhinje. Na akciji je i vrtni namještaj i još mnogo toga. Ponuda Kika katalog aktualna je do 16. lipnja 2013. godine.

 

Novi Kika katalog donosi Vam blagovaonski, kuhinjski i namještaj za dnevni boravak te  vrtne garniture,  vrhunske kvalitete i dizajna, po akcijskim cijenama nižim i do 50 posto. Kika katalog na posljednjim stranicama predstavlja Vam i ponudu snižene opreme za domaćinstvo; 20 posto jeftnijeg posuđa i pribora za jelo, čaša i ostalog. Iskoristite priliku i u vremenu od    od 03.06.2013. do 16.06.2013 sašijte besplatno svoje zavjese u Kiki. Sve detalje akcije potražite na posljednjim stranicama Kika katalog novog izdanja.

 

Iz odlične ponude blagovaonskog namještaja u novom Kika katalog izdanju izdvajamo najbolje popuste; 30 posto na program Medoc – stol s pločom  i postoljem od MDF visokog sjaja, u bijeloj boji, s postoljem od  inox.a za 3.999,00  umjesto za 8.091.90 te stolice u crnoj koži, s nogama od sjajnog kroma za 649,00 kuna – dostupno i u drugim bojama, po istoj cijeni, sve za stranicama Kika katalog novog izdanja. 

Kika katalog donosi vam i odličnu ponudu Ted stola također s MDF pločom u visokom sjaju s inox konstrukcijom za 2.999,00 umjesto za  7.281.90, stolice Alina s presvlakom od tkanine za 399,00 umjesto za 647,19 kn, te 35 posto sniženi program blagovaonskog namještaja Audrey i čak 5o posto na lava Line program. 15 posto posto sniženi program Velasco 15  popusta Kika katalog Vam poklanja na odlični  Velasco blagovaonski namještaj s vintage osobnosti, koji uključuje stolove, stolice i klupe, ladčare i police, s velikom mogućnošću izbora elemenata i dimenzija, samo u novom Kika katalog izdanju.  

Iz programa namještaja za dnevni boravak u novom Kika katalog do 16. 6.  izdvajamo 27 posto sniženu kutnu sjedaću garnituru Hot, te Andante sjedaću u koja je u ponudi za  2.999,00 umjesto po  redovnoj cijeni od 4.568.40 kuna. Pogledajte kompletnu ponudu fantastičnih sjedaćih garnitura u novom Kika katalog izdanju. 

 

Iskoristite i posebnu ponudu Kika katalog sniženja od 30 posto na uredski namještaj Space, kao i odličnu akciju na kuhinje Vonderstedt i Kuchen, kao i 30 posto na odabrane blagovaonske i barske stolice.

 

Pogledajte Kika katalog za detaljan pregled ponude, cijena, akcija i uvjeta pod kojima možete ostvariti popuste, a za kompletnu Kika ponudu zavirite i u ostale Kika kataloge te u objave u našoj rubrici Kika. Ako želite još dobrih ponuda povoljnog namještaja, odaberite neki od kataloga iz naše rubrika Namještaj i odaberite za sebe i svoj dom najbolje.   

 

Zavirite u svijet romantike i sniženih cijena, prelistajte novi Kika katalog.